• Κατασκευή Ιστοσελίδων

    Καλή ιστοσελίδα είναι αυτή που πετυχαίνει να «εκπροσωπεί» το γραφείο σας! Όλες οι σχεδιαστικές αποφάσεις πρέπει αν βασίζονται σε αυτόν τον απλό κανόνα.

    Κατασκευή Ιστοσελίδων

Γιατί να έχουν Ιστοσελίδα οι Δικηγόροι; Σήμερα η ιστοσελίδα ενός δικηγορικού γραφείου ή μιας δικηγορικής εταιρίας αποτελεί μια αναγκαία επαγγελματική επιλογή και αναπόσπαστο κομμάτι της επαγγελματικής του υπόστασης. Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία κάθε μέρα αναζητούνται από την Ελλάδα και το εξωτερικό χιλιάδες λέξεις κλειδιά νομικού περιεχομένου στην ελληνική γλώσσα, τα οποία διασυνδέονται είτε ως οργανικά αποτελέσματα είτε ως διαφήμιση (Google ads) με παρόχους νομικών υπηρεσιών όπως δικηγόροι, συμβολαιογράφοι, δικαστικοί επιμελητές κ.ά.

Γιατί να έχουν Ιστοσελίδα οι Δικηγόροι;

Σήμερα η ιστοσελίδα ενός δικηγορικού γραφείου ή μιας δικηγορικής εταιρίας αποτελεί μια αναγκαία επαγγελματική επιλογή και αναπόσπαστο κομμάτι της επαγγελματικής του υπόστασης. Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία κάθε μέρα αναζητούνται από την Ελλάδα και το εξωτερικό χιλιάδες λέξεις κλειδιά νομικού περιεχομένου στην ελληνική γλώσσα, τα οποία διασυνδέονται είτε ως οργανικά αποτελέσματα είτε ως διαφήμιση (Google ads) με παρόχους νομικών υπηρεσιών όπως δικηγόροι, συμβολαιογράφοι, δικαστικοί επιμελητές κ.ά.

Πώς βοηθάει η ιστοσελίδα στη διεύρυνση της πελατείας;

Για τους δικηγόρους και τις δικηγορικές εταιρίες η δημιουργία ιστοσελίδας είναι ο πλέον σύγχρονος και ταυτόχρονα αποτελεσματικός τρόπος να αναπτύξουν την πελατεία τους. Μια καλοσχεδιασμένη ιστοσελίδα που περιποιεί τιμή για τον διαχειριστή της, δίνει ένα σαφές πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού του προβάλλοντας το έργο του στην Ελλάδα και το εξωτερικό 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες τον χρόνο.

Για τους παρόχους νομικών υπηρεσιών που είναι οργανωμένοι σε μεγαλύτερα σχήματα καθώς και αυτούς που προσφέρουν νομικές υπηρεσίες σε εξειδικευμένους κλάδους δικαίου, οι ιστοσελίδες προσφέρουν ιδανικό βήμα αναγνωρισιμότητας και εξωστρέφειας με χαρακτηριστικότερα παραδείγματα την πρόσκληση ενδιαφέροντος από αλλοδαπές δικηγορικές εταιρίες σε ημεδαπές για τη συμμετοχή και συνεργασία τους με πελάτες τους στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.

Επιτρέπεται να έχουν Ιστοσελίδα οι Δικηγόροι;

Σήμερα η ιστοσελίδα ενός δικηγορικού γραφείου ή μιας δικηγορικής εταιρίας αποτελεί μια αναγκαία επαγγελματική επιλογή και αναπόσπαστο κομμάτι της επαγγελματικής του υπόστασης. Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία κάθε μέρα αναζητούνται από την Ελλάδα και το εξωτερικό χιλιάδες λέξεις κλειδιά νομικού περιεχομένου στην ελληνική γλώσσα, τα οποία διασυνδέονται είτε ως οργανικά αποτελέσματα είτε ως διαφήμιση (Google ads) με παρόχους νομικών υπηρεσιών όπως δικηγόροι, συμβολαιογράφοι, δικαστικοί επιμελητές κ.ά.

Τι κάνει μια ιστοσελίδα ξεχωριστή;

Σαφές μήνυμα και ξεκάθαρος στόχος: Οι επισκέπτες -από τα πρώτα κιόλας δευτερόλεπτα- θα πρέπει να αντιλαμβάνονται το βασικό μήνυμα που επιδιώκει να περάσει μια δικηγορική ιστοσελίδα. Είναι θέμα ύφους γραφής και ορθής οπτικής απεικόνισης του σχεδιαστή της ιστοσελίδας, η δουλειά του οποίου επηρεάζει πολύ το τελικό αποτέλεσμα.

Τα δευτερόλεπτα μετρούν: Τόσο στους επισκέπτες όσο και στις μηχανές αναζήτησης «αρέσουν» οι ιστοσελίδες με καλογραμμένο και ποιοτικό περιεχόμενο. Όσο περισσότερο χρόνο δαπανάει σε κάποια ιστοσελίδα ο επισκέπτης τόσο περισσότερο έχει επιτευχθεί ο στόχος. Η επιμέλεια κειμένων είναι κάτι που ξέρει καλά να κάνει η Νομική Βιβλιοθήκη, η ομάδα επιμελητών της οποίας συνεργάζεται στενά μαζί σας για την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος.

Τουλάχιστον μία επιπλέον γλώσσα πλην της ελληνικής: Οι περισσότεροι διαχειριστές νομικών ιστοσελίδων αν και αναγνωρίζουν την ανάγκη μετάφρασης της ιστοσελίδας τους σε παραπάνω από μία γλώσσες εντούτοις δεν εμπλουτίζουν με επαρκές περιεχόμενο το μέρος εκείνο που αφορά στις υπόλοιπες γλώσσες. Η έλλειψη επαρκούς περιεχομένου σε γλώσσες πλην της ελληνικής στερεί την ιστοσελίδα σας από τη βασική πηγή τροφοδότησης της αναγνωρισιμότητας που είναι η επισκεψιμότητα από την αλλοδαπή.

Call to action: Οι επισκέπτες μιας ιστοσελίδας «χάνονται» με τις πολλές επιλογές, με αποτέλεσμα να αποφεύγουν να επιλέξουν. Μια καλοσχεδιασμένη ιστοσελίδα κατευθύνει τους χρήστες να προβούν σε συγκεκριμένες ενέργειες, όπως το κατέβασμα ενός αρχείου pdf ή τη συμπλήρωση μιας φόρμας που θα καταλήξει στους διαχειριστές της ιστοσελίδας οι οποίοι και θα αναλάβουν να επικοινωνήσουν μαζί τους.

Πόσο κοστίζει η ιστοσελίδα ενός Δικηγορικού γραφείου;

Σε αυτή την ερώτηση μπορεί να απαντήσει κανείς παραλληλίζοντας την με την απάντηση ενός δικηγόρου στην περίπτωση που έμπαινε κάποιος διερχόμενος πελάτης μέσα στο δικηγορικό του γραφείο ρωτώντας τον «Πόσο κοστίζει ένα διαζύγιο;». Όπως στην περίπτωση του διαζυγίου η απάντηση δεν μπορεί να είναι μονολεκτική και εξαρτάται από πολλούς παράγοντες έτσι και η κατασκευή ιστοσελίδας διακρίνεται σε πολλές κατηγορίες, όπως στατικές ιστοσελίδες όπου δεν μπορεί κανείς να επικαιροποιεί το περιεχόμενο τους, δυναμικές με δυνατότητα επικαιροποίησης, αριθμό των υποσελίδων, χωρητικότητα ιστοσελίδας, ύπαρξη blog ή forum, φιλοξενία σε servers, συντήρηση κ.ά.

Αυτό που είναι βέβαιο ωστόσο, είναι ότι όπως θα βρείτε δικηγόρους να προσφέρουν τις νομικές τους υπηρεσίες με κόστος μικρότερο των γραμματίων προείσπραξης έτσι θα βρείτε και στο διαδίκτυο πρόθυμους τεχνικούς να κατασκευάσουν την ιστοσελίδα σας με υπόπτως μικρό ως υπερβολικά πολύ υψηλό κόστος.

Το μέσο κόστος μιας πλήρους και ολοκληρωμένης δικηγορικής ιστοσελίδας είναι απολύτως συμβατό για τη συντριπτική πλειοψηφία των δικηγόρων αναλόγως της έκτασης, των γλωσσών και του δυναμικού περιεχομένου.

Η Νομική Βιβλιοθήκη εγγυάται την άρτια κατασκευή και λειτουργία της ιστοσελίδας σας σε τιμές απόλυτα προσαρμοσμένες στις δυνατότητες και τους στόχους σας.

Γιατί να φτιάξετε την ιστοσελίδα σας στη ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ;

Στη Νομική Βιβλιοθήκη δημιουργούμε νομικές ιστοσελίδες από το 2005. Μέχρι σήμερα εκατοντάδες δικηγόροι, δικηγορικές εταιρίες, δικηγορικοί σύλλογοι, επιστημονικές ενώσεις κ.ά. μας έχουν εμπιστευτεί για την κατασκευή των ιστοσελίδων τους. Η εξειδικευμένη εμπειρία των συνεργατών μας στην κατασκευή νομικών ιστοσελίδων εξασφαλίζουν τον άρτιο, ποιοτικά και ιδιαίτερο χαρακτήρα της δουλειάς μας.

Συγχρονες γλωσσες προγραμματισμου
ΕΥΚΟΛΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ
Φιλικο στισ μηχανεσ αναζητησησ
Μοντερνος Σχεδιασμοσ
Ευκολη Πλοηγηση
Responsive Layout

Οι πελάτες μας

ENA LAW FIRM
ELIAS PARASKEVAS ATTORNEYS
ΚΟΥΡΚΟΥΜΕΛΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
ΕΥΘΥΜΙΟΣ Γ. ΝΑΥΡΙΔΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΙΑΣΩΝ ΣΚΟΥΖΟΣ+ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΟΒΒΑΔΙΑΣ Σ. ΝΑΜΙΑΣ – ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ
ΒΑΣΙΛΟΓΕΩΡΓΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ
Ι. ΛΗΞΟΥΡΙΩΤΗΣ - Γ. ΘΕΟΔΟΣΗΣ & Συνεργάτες Εταιρεία Δικηγόρων
Centre for European Company Law
Αλέξανδρος Φάρος & Συνεργάτες Δικηγορικό Γραφείο
PnP & Συνεργάτες Δικηγορική Εταιρεία
ΧΡΙΣΤΟΜΑΝΟΣ Δ. ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ-ΚΟΥΤΝΑΤΖΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Πού βρισκόμαστε

Επικοινωνήστε μαζί μας

+30 210 3678920
+30 210 3678800 (Call Center)
+30 210 36788922
Μαυρομιχάλη 23,10680 Αθήνα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ