Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2023

1st INVEST in GREECE Conference

Early bird offer έως 1/10
credit-card

Πληρώστε σε έως άτοκες δόσεις των /μήνα με πιστωτική κάρτα.

Σε απόθεμα

Κόστος Συμμετοχής: Κανονική Τιμή 235,00 € Ειδική Τιμή 155,00 €

(Συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%)

* Απαιτούμενα πεδία

Κωδ. 20336
Wyndham Grand Athens
Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2023
Περιγραφή

Η ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ διοργανώνει την Τρίτη 21 Νοεμβρίου το 1st INVEST in GREECE Conference δια ζώσης στο Wyndham Grand Athens.

Στόχος του Συνεδρίου είναι ο γόνιμος διάλογος γύρω από τα ζητήματα που αφορούν στις επενδύσεις στην Ελλάδα ανάμεσα σε εκείνους που γνωρίζουν και έχουν άμεση εμπλοκή στον σχεδιασμό, στην οργάνωση, στην υλοποίηση και στη διαχείριση μιας επένδυσης: οι ίδιοι οι επενδυτές, οι νομικοί και οι οικονομικοί σύμβουλοι, παράγοντες και εκπρόσωποι σχετικών φορέων και Αρχών.

Στο 1ο αυτό Συνέδριο φιλοξενούνται 25+ εξέχουσες προσωπικότητες από τον χώρο των επενδύσεων, της οικονομίας και της επιχειρηματικότητας, οι οποίοι θα μοιραστούν τη γνώση και την εμπειρία τους και θα καταθέσουν τους προβληματισμούς και τις ρεαλιστικές προτάσεις τους για το μέλλον των επενδύσεων στη χώρα και τις ευκαιρίες που προσφέρει η σύγχρονη οικονομία.

Οι θεματικές ενότητες του συνεδρίου περιλαμβάνουν:

  1. Η Ελληνική Οικονομία τη Νέα Τετραετία
  2. Το Πλαίσιο Προσέλκυσης Επενδύσεων
  3. Δυνατότητες & Περιορισμοί των Εμπορικών Τραπεζών
  4. Οικονομία, Επενδύσεις & Συντ. Αναθεώρηση
  5. Ιδιαιτερότητες Κλάδων της Ελληνικής Αγοράς
  6. Growth Perspectives and European Environment

 Το 1st INVEST in GREECE Conference αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για επαγγελματίες, επενδυτές, εκπροσώπους κυβερνητικών φορέων και όλους όσοι ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο των επενδύσεων, να επικοινωνήσουν  και να ανταλλάξουν τους προβληματισμούς και τις προτάσεις τους. 

To 1st INVEST in GREECE Conference φέρει την Αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης, της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος, του ΣΕΔ και του ΣΕΚΕΕ.

Υπό την Αιγίδα
Χορηγοί Επικοινωνίας
Back to Top