Πέμπτη 02 Νοεμβρίου 2023

6th COMPLIANCE CONFERENCE

Focusing on the core to approach the future

credit-card

Πληρώστε σε έως άτοκες δόσεις των /μήνα με πιστωτική κάρτα.

Σε απόθεμα

Κόστος Συμμετοχής: 297,00 €

(Συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%)

* Απαιτούμενα πεδία

Κωδ. 20292
Wyndham Grand Athens
Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2023
Περιγραφή

Σύνδεσμος Επαγγελματιών Κανονιστικής Συμμόρφωσης Ελλάδος (ΣΕΚΑΣΕ) σε συνεργασία με τη ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ διοργανώνουν το 6th Compliance Conference με τίτλο "Focusing on the core to approach the future"την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2023, διά ζώσης στο ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens.

Το Ετήσιο Συνέδριο Κανονιστικής Συμμόρφωσης αποτελεί πλέον θεσμό, ως το πιο δυναμικό γεγονός συνάντησης, γόνιμου προβληματισμού και ανταλλαγής γνώσης επί των θεμάτων συμμόρφωσης. Ο εντοπισμός, η αξιολόγηση και η διαχείριση του κινδύνου και των επιπτώσεων μη συμμόρφωσης με τα κανονιστικά πλαίσια, όπως επιβάλλονται από τις κατά περίπτωση Αρμόδιες Αρχές, αποτελούν πλέον βασικές μέριμνες των επιχειρήσεων. Η συμμόρφωση συνιστά βασικό προαπαιτούμενο στη χάραξη κάθε επιχειρηματικής δράσης και προχωρώντας στο μέλλον, αναμένεται πως θα εντείνονται, όλο και περισσότερο, οι σχετιζόμενες με αυτή προκλήσεις, οι οποίες οδηγούνται από τις εξελίξεις στην τεχνολογία, τα εξελισσόμενα ρυθμιστικά τοπία, τις παγκόσμιες οικονομικές αλλαγές και την αλλαγή των κοινωνικών κανόνων.

Στο φετινό συνέδριο, περισσότεροι από 35 experts του κλάδου  θα συζητήσουν και θα τοποθετηθούν για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των  προκλήσεων που απορρέουν από τη ραγδαία μεταβαλλόμενη νομοθεσία, την απαίτηση για διασυνοριακή συμμόρφωση, τη συμμόρφωση στην εφοδιαστική αλυσίδα, την προστασία και ασφάλεια προσωπικών δεδομένων, τις νέες τεχνολογίες, την ηθική και κοινωνική ευθύνη, την ανάγκη για διαμόρφωση κουλτούρας συμμόρφωσης. Μπροστά σε αυτή την πολυπλοκότητα του συνεχώς μεταβαλλόμενου τοπίου, οι επιχειρήσεις και οι οργανισμοί θα πρέπει να εστιάσουν στις βασικές αρχές της Κανονιστικής Συμμόρφωσης και να τις αναπτύξουν οραματιζόμενες τις μελλοντικές εξελίξεις.

Στο 6th Compliance Conference θα αναλυθεί ο τρόπος για αυτές τις προσεγγίσεις, και μην το χάσετε!

Το Compliance Conference απευθύνεται σε στελέχη κανονιστικής συμμόρφωσης, εσωτερικού ελέγχου και διαχείρισης κινδύνων, σε εμμίσθους δικηγόρους, οικονομικούς διευθυντές, στελέχη των Εποπτικούς Αρχών, κ.ά. Τα τελευταία χρόνια προσελκύει περισσότερους από 300 συμμετέχοντες από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις και Οργανισμούς του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα.

To 6th Compliance Conference φέρει την Αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης, της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας, του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών, του ΣΕΒ, της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών, της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος και του ΣΕΔ.

Keynote Speakers
VASSILIKI LAZARAKOU
Chair of the Hellenic Capital Market Commission (HCMC), Member of ESMA Management Board
Περισσότερα
IOANNIS LIANOS
President of the Hellenic Competition Commission (HCC), Professor of Competition Law & Public Policy, Faculty of Laws, University College London
Περισσότερα
KONSTANTINOS MENOUDAKOS
President οf the Hellenic DPA, Honorary President of the Council of State
Περισσότερα
Moderators
CHAROULA APALAGAKI
Acting General Manager, HBA
SOFOKLIS KARAPIDAKIS
Compliance Director and Data Protection Officer Legal, Contracts & Compliance General Division, Mytilineos S.A.
Περισσότερα
ZEFI NIKOLAOU
MA, CFE, CFSE, Secretary General at Association of Compliance Officers in Greece - ASCO Greece
Περισσότερα
Speakers
NIKOS ASKORITIS
Partner, Karatzas & Partners
THANASIS ATHANASOPOULOS
Group Chief Compliance Officer, Eurobank
XENOFON AVLONITIS
Group Compliance Officer, Alpha Bank
JENNY GIOTAKI
Legal expert, European Banking Authority
MARIA GKIONI
PhD, CFE, Chief Audit Executive EDOEAP
Dr. LEONIDAS KANELLOS
Attorney at Law, Telecom Experts
MICHEL MONTBERTRAND
President of the Association of Compliance Officers in Greece - ASCO Greece
Περισσότερα
ALEXANDRA ROGAKOU
Interim Governor, National Transparency Authority
Υπό την Αιγίδα
Ασημένιοι Χορηγοί
Χορηγοί
Χορηγοί Επικοινωνίας
Back to Top