Τι είναι το Alma suite

Τo Alma suite (Automated Legal Management Application) είναι η πιο ολοκληρωμένη Πλατφόρμα Νομικής Οργάνωσης δικηγορικών γραφείων, εταιριών και νομικών υπηρεσιών. Αποτελείται από 6 επιμέρους εφαρμογές αιχμής: το Alma practice, το Alma e-timologisi, το Alma library, το Alma real estate, το Alma Property και το Alma bank.

Γνωρίστε το Alma suite

Πλατφόρμα Νομικής Οργάνωσης


Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα και ένας συνεργάτης της ομάδας Alma, θα έρθει άμεσα σε επικοινωνία μαζί σας, ώστε να γνωρίσετε όλες τις δυνατότητες της πλατφόρμας Alma suite αλλά και τον τρόπο που μπορείτε να την εντάξετε στην καθημερινότητά σας.

  • Δωρεάν, απομακρυσμένη παρουσίαση του λογισμικού
  • Δωρεάν συνδρομή 14 ημερών
  • Προσωποποιημένη οικονομική προσφορά σύμφωνα με τις ανάγκες σας
Αποδέχομαι τους όρους χρήσης και την πολιτική απορρήτου

Εμπιστεύονται το Alma

Λένε για εμάς

Λένε για εμάς

Χρήσιµο εργαλείο για τη Νοµική Υπηρεσία και τους δικηγόρους της, η τάξη, η ευκρίνεια, η καθαρότητα και η ευκολία χρήσης του είναι µερικά από τα χαρακτηριστικά που εκτιµήθηκαν από την υπηρεσία µας.

Αναστάσιος Καϊμάκης

Υπ/ντής Νομικής Διεύθυνσης

ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Α.Ε.

To Alma είναι πρόγραμμα ιδιαίτερα «φιλικό» για τους δικηγόρους καθώς είναι απλό, γρήγορο, ευχάριστο και εύχρηστο. Συνέβαλε καθοριστικά στην οργάνωση του μεγάλου χαρτοφυλακίου υποθέσεων της Νομικής Υπηρεσίας, το οποίο μπορεί να χειρίζεται με ευκολία μεγάλος αριθμός χρηστών, με διαφορετικές λειτουργικές ανάγκες. Προσαρμόστηκε στις απαιτήσεις των χρηστών αντί να προσαρμοστούν οι χρήστες στα «όρια» ενός συστήματος.

Ισαβέλλα Χατζηπλή

Γενική Διευθύντρια Νομικών Υπηρεσιών & Ακίνητης Περιουσίας

ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ

Με τη χρήση του προγράμματος Alma , η Νομική μας Υπηρεσία έχει πετύχει την αποτελεσματική οργάνωση και αρχειοθέτηση των υποθέσεων της, που της παρέχει τη δυνατότητα ευέλικτης παρακολούθησης και γρήγορου reporting. Το έμπειρο και πρόθυμο προσωπικό της Ν.Β. είναι πάντοτε αρωγός σε έξυπνες λύσεις στα μέτρα των αναγκών μας, ώστε να καθίσταται το πρόγραμμα Alma, ένα χρήσιμο εργαλείο για τη λειτουργία μιας σύγχρονης νομικής υπηρεσίας .

Ασπασία Αρφαρά

Προϊσταμένη Νομικής Υπηρεσίας

Αναγκαίο για την οργάνωση και τη διοίκηση των υποθέσεων αλλά και του ελέγχου αποδοτικότητας των συνεργατών εξοικονομώντας χρόνο από την καθημερινή διαχείριση του γραφείου μας. Είναι φιλικό προς το χρήστη / δικηγόρο ανεξάρτητα από το βαθμό εξοικείωσής του με τις νέες τεχνολογίες, καθώς το περιβάλλον της εφαρμογής, αν και πολυδιάστατο, είναι απλό στη σύλληψή του. Ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα του λογισμικού Alma είναι η καταγραφή, ανάλυση και εκκαθάριση δαπανών και χρεώσεων βάσει των κινήσεων για κάθε υπόθεση πελάτη. Οι πληροφορίες δύναται να εξαχθούν με ευκολία, ενώ η λεπτομέρεια των αναλύσεων ικανοποιεί απόλυτα το γραφείο μας.

Γιάννης Κελεμένης

Διευθύνων Εταίρος

ΚΕΛΕΜΕΝΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ

Η εταιρεία μας χρησιμοποιεί το λογισμικό Alma τα τελευταία 3 χρόνια και έχει συμβάλει σημαντικά στην καλύτερη αρχειοθέτηση των φακέλων και των υποθέσεών, η επικοινωνία μεταξύ των συνεργατών του γραφείου έγινε ευκολότερη και λειτουργικότερη και αποτελεί ένα εξαιρετικό εργαλείο για την παρακολούθηση των διαφόρων εκκρεμοτήτων. Επίσης μεγάλη είναι η συμβολή του προγράμματος ως προς τις χρεώσεις και τη σύνταξη των λογαριασμών, πολύ σημαντικό είναι ακόμα και το γεγονός ότι το πρόγραμμα είναι εξαιρετικά εύκολο ως προς τη χρήση του. Θα το συστήναμε ανεπιφύλακτα.

Eλένη Τροβά

Εταίρος

ΤΡΟΒΑ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ

Έπειτα από μία καθ΄ όλα χρήσιμη εκπαίδευση που μας παρείχε το προσωπικό της ΝΟΜΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ στις λειτουργίες του λογισμικού Alma , το γραφείο ήταν πλήρως έτοιμο στη χρήση του προγράμματος, το οποίο, προσαρμοσμένο στις νέες τεχνολογίες, εύκολο στη χρήση του και με απεριόριστες δυνατότητες καταχώρησης νομικών πληροφοριών και εταιρικών δεδομένων, αποτέλεσε το απαραίτητο μέσο οργάνωσης της εταιρείας μας.

Κορίνα Ουζούνη

P & C ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ

Χρησιμοποιούμε το ALMA για 14 έτη και θεωρούμε αδιανόητη την αποτελεσματική οργάνωση του αρχείου, τη διαχείριση των υποθέσεων και την ορθή τιμολόγηση των πελατών μιας δικηγορικής εταιρείας χωρίς αυτό. Στην πορεία του χρόνου έχουμε διαπιστώσει τη συνεχή ανάπτυξή του, την αξιοπιστία και την ταχύτητα στην εξυπηρέτηση και την προσαρμοστικότητά του στις ανάγκες μας και στις τεχνολογικές εξελίξεις.

Constantine Vrettos

Attorney-at-Law, LL.M. (UKC)

Managing Partner

Το λογισμικό Alma βοήθησε ιδιαίτερα στην οργάνωση και τη διοίκηση των υποθέσεων της Διεύθυνσης Νομικών Υπηρεσιών του Ομίλου των Εταιρειών μας. Είναι ιδιαίτερα φιλικό προς το χρήστη και εξ αυτού του λόγου εξαιρετικά χρήσιμο και σε δικηγόρους και στις συνεργάτριες της Διεύθυνσης με διοικητικές αρμοδιότητες. Χρησιμοποιούμε το Alma Pro τα τελευταία 2 χρόνια και πιστεύουμε ότι θα το έχουμε δίπλα μας για πολλά χρόνια, ως ιδανικό εργαλείο για την ακριβόχρονη παρακολούθηση των πολλών εκκρεμοτήτων μας. Ήταν ιδιαίτερα επιβοηθητική και η διοργάνωση σεμιναρίου για τις δυνατότητες του Alma στην πράξη: μας βοήθησε πολύ στην «ανακάλυψη» δυνατοτήτων που δεν είχαμε καταφέρει να εντοπίσουμε. Εξαιρετική η υποστήριξή μας από την ομάδα της ΝΟΜΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ. Το συνιστούμε ανεπιφύλακτα σε κάθε συνάδελφο, νομική εταιρεία ή νομική διεύθυνση εταιρειών.

Παναγιώτης Αλεξανδράκης

Διευθυντής Νομικών Υπηρεσιών

ΗΡΩΝ ΘΕΡΜΟΗΛΕΚΤΡΙΚΗ Α.Ε. & ΗΡΩΝ ΙΙ ΘΕΡΜΟΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ Α.Ε.

Mετά τις αρχικές επιφυλάξεις και το πρώτο διάστημα καταχώρισης δεδομένων, μπορεί κανείς να καταλάβει ότι το Alma δεν είναι απλώς ένα εργαλείο, αλλά ένας συνεργάτης, παρών 24 ώρες το 24ωρο και με έτοιμες απαντήσεις σχεδόν σε όλα. ΄Ισως και σε όλα, αν του το έχεις επιτρέψει….
Απολύτως απαραίτητο για συνεργασία μεταξύ κεντρικού γραφείου και υποκαταστημάτων, το Alma δεν είναι στατικό, αλλά εξελίσσεται και προσαρμόζεται. Το πιο σημαντικό; Πίσω από το ΑLMA υπάρχει μία ομάδα, η οποία δεν κουράζεται να λύνει απορίες, να υποδεικνύει διεξόδους σε πιθανά προβλήματα και να επεξεργάζεται νέες δυνατότητες.

Δήμητρα Φελούκα

Eταίρος

EGNA ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Ε. Γ. ΝΑΥΡΙΔΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Το Alma είναι ένα εύχρηστο λογισμικό το οποίο βοηθάει στην οργάνωση μιας δικηγορικής εταιρείας ή ενός δικηγορικού γραφείου. Ο διαχωρισμός που υπάρχει μέσω των καρτελών εξυπηρετεί στο να καταχωρείς σε κάθε πελάτη πληροφορίες, στοιχεία και κινήσεις τα οποία μπορείς να αναζητήσεις μελλοντικά. Οι κινήσεις που έχουν καταχωρηθεί δεν εξυπηρετούν μόνο στο να ανατρέξουμε και να θυμηθούμε τις παλαιότερες ενέργειές μας, αλλά μας βοηθούν και στην τιμολόγηση του πελάτη. Εξίσου σημαντικό είναι και το νομικό ημερολόγιο που διαθέτει το Alma το οποίο μας υπενθυμίζει τις δικασίμους και τις προθεσμίες. Γενικά είναι ένα αξιόπιστο λογισμικό με πολλές λειτουργίες που η καθεμία ή όλες μαζί συμβάλλουν και διευκολύνουν την οργάνωση ενός δικηγορικού γραφείου.

Χριστίνα Χατζηδημητρίου

Βοηθός Διοίκησης

TAXLAW - IASON SKOUZOS & PARTNERS LAW FIRM

Η πλατφόρμα οργάνωσης γραφείου Alma Suite αποτελεί ένα εύχρηστο, ευέλικτο και ασφαλές εργαλείο για το δικηγορικό μας γραφείο. Η ευκολία δημιουργίας «νέας υπόθεσης», η δυνατότητα συσχέτισης της υπόθεσης με τον πελάτη, η καταχώρηση δικασίμων και λοιπών ενεργειών (προγραμματισμένα ραντεβού και τηλεφωνικές επικοινωνίες), ο υπολογισμός δικονομικών προθεσμιών, η εύκολη αναζήτηση πελάτη ή υποθέσεως, καθώς και η δυνατότητα συνέχισης της υφιστάμενης αρχειοθέτησης του γραφείου μας, επιβεβαίωσαν τις προσδοκίες μας για την πλατφόρμα.

Χρήστος Δ. Διαλεκτός, Δικηγόρος

Υπ. Διδ. Δημοσίου Δικαίου

Δικηγορικό γραφείο Θ. Τραυλού και Συνεργατών

Αυτό που καθιστά το ALMA βασικό συνεργάτη στο γραφείο μας είναι, όχι απλώς, οι δυνατότητες του προγράμματος, οι οποίες είναι ουσιαστικές και οδηγούν στην ποιοτική αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών, τόσο των κύριων όσο των παρεπόμενων, αλλά οι άνθρωποι πίσω από αυτό, όπου βρίσκονται δίπλα μας, με ευγένεια, σε κάθε μας αίτημα και επιδιώκουν την πραγματική κάλυψη των αναγκών μας, πάντα με θετικό αποτέλεσμα. Η συνεργασία για εμάς στηρίζεται τόσο στις δυνατότητες του ALMA, όσο και στους ανθρώπους πίσω από αυτό.

Αλέξανδρος Περικλής Μαστραντωνάς

Δικηγόρος – Υπεύθυνος Υποδομών

ΠΕΡΣΑ Ι. ΧΑΡΑΤΣΙΑΡΗ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Οι εφαρμογές Alma, σε συνδυασμό με τις άριστες υπηρεσίες υποστήριξης της Νομικής Βιβλιοθήκης, πρακτικά, παρέχουν τη δυνατότητα ανάπτυξης πολύτιμων αυτοματισμών βέλτιστης διαχείρισης, συντονισμού και οργάνωσης χειρισμού δικαστηριακών και συμβουλευτικών υποθέσεων, και συγχρόνως, πληρέστερου και ποιοτικότερου εσωτερικού ελέγχου λειτουργίας και απόδοσης. Η εξοικείωση με τη δομημένη και, εξελιγμένα, παραμετροποιημένη επιχειρηματική λογική» της πλατφόρμας Alma», που καταλήγει στη συγκεντρωτική ποσοτική αποτύπωση της σχέσης χρόνου – εσόδου/εξόδου, βάσει των καταχωρούμενων δεδομένων, επιτρέπει την ασφαλή εξαγωγή συμπερασμάτων, κρίσιμων για την ποιοτική αναβάθμιση της εν γένει οικονομικής διαχείρισης κάθε δικηγορικού γραφείου/δικηγορικής εταιρείας, ως επιχείρησης».

Κωνσταντίνος Μ. Πετούμενος

Head of Legal Services

Το Alma ιδιαίτερα φιλικό προς το μέσο χρήστη, μας βοηθάει με απλό και γρήγορο τρόπο στην καταγραφή των δικασίμων και των υποθέσεων που χειρίζεται ο κάθε δικηγόρος. Η κατά παραγγελία παραμετροποίησή του, παράλληλα με το πάντοτε πρόθυμο προσωπικό της Νομικής Βιβλιοθήκης, συνέδραμαν ώστε το Alma να προσαρμοστεί στις δικές μας ανάγκες ώστε απλά και γρήγορα να αναζητούμε τον πελάτη μας και τα δικαστήρια που έχουμε για εκείνον καθιστώντας το ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο στην οργάνωση και την παρακολούθηση των δικαστικών εκκρεμοτήτων της εταιρείας μας.»

Κυριακίδης Γεωργόπουλος δικηγορική εταιρεία

Back to Top