e-volution Awards 2020

Tα e-volution Awards, τα μεγαλύτερα βραβεία για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο, απονεμήθηκαν και φέτος για 10η συνεχή χρονιά, την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2020.

Τα βραβεία e-volution Awards που συνδιοργανώνουν  το Marketing Week της Boussias Communications με το E-Business Research Centre (ELTRUN) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, έχουν καθιερωθεί ως τα πλέον αναγνωρισμένα βραβεία κύρους στον τομέα του Ηλεκτρονικού Εμπορίου.

Στη φετινή διοργάνωση, ο ιστότοπος της νέας Πλατφόρμας Νομικού Περιεχομένου Qualex, που υλοποιήθηκε από την εταιρία Linakis.digital, για λογαριασμό της ΝΟΜΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ κέρδισε 5 βραβεία σε ισάριθμες κατηγορίες:

GOLD: Best in Books, Music & Entertainment

Χρυσή διάκριση της πλατφόρμας Qualex.gr για την εξαιρετική ανταπόκρισή της στις πραγματικές ανάγκες των χρηστών της και την ευκολία πρόσβασης από υπολογιστή και κινητό, καθώς και για την έξυπνη μέθοδο κοστολόγησης της χρήσης της μέσω χρονοχρέωσης.

GOLD: Digital Transformation

Χρυσή διάκριση για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση ολοκληρωμένης στρατηγικής ψηφιακού μετασχηματισμού και στους τρεις πυλώνες: διαδικασίες, εμπειρία πελάτη, επιχειρηματικό μοντέλο.

SILVER: Καινοτομία Ηλεκτρονικού Επιχειρείν

Aσημένια διάκριση για τον μηχανισμό χρέωσης του χρήστη σε πραγματικό χρόνο με βάση τα κείμενα που αντλεί ο χρήστης από την πλατφόρμα ενώ παράλληλα τον προστατεύει από κακόβουλη χρήση ή υπερχρέωση.

SILVER: Τεχνολογική Καινοτομία

Ασημένια διάκριση για το σύστημα διαχείρισης περιεχομένου CMS Kentico, με αυτοματισμούς μάρκετινγκ και έξυπνα εργαλεία AI που υποστηρίζουν το επιχειρηματικό μοντέλο κοστολόγησης υπηρεσιών και φέρνουν την Qualex.gr στην πρωτοπορία όσον αφορά στην ποιότητα της εμπειρίας που αποκτά ο χρήστης της.

SILVER: Information Architecture

Ασημένια διάκριση για την οργανωμένη αρχιτεκτονική της πληροφορίας και την άρτια δομή περιεχομένου της Qualex.gr που εξασφαλίζουν στον επισκέπτη μια εύκολη και αποτελεσματική περιήγηση, σύμφωνη με τις προσδοκίες του.

Για περισσότερες πληροφορίες, www.e-volutionawards.gr


Impact Bite Awards 2021

GOLDΨηφιακός Μετασχηματισμός Επιχειρηματικού Μοντέλου.

Xρυσή διάκριση στα IMPACT BITE Awards 2021, τoν πιο σημαντικό θεσμό της τεχνολογικής καινοτομίας στην Ελλάδα, ως ένα από τα κορυφαία έργα και τις δράσεις ψηφιακού μετασχηματισμού, σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.


Kentico Xperience – Σεπτέμβριος 2021

H Kentico βραβεύει την Qualex ως έναν από τους 10 κορυφαίους ιστοτόπους Kentico Xperience σε παγκόσμιο επίπεδο, για τον Σεπτέμβριο του 2021. https://xperience.io/discover/blog/top-10-websites-for-september-2021  


UX CX AWARDS 2022

SILVER: BestinEducation & Academic,  Linakis.digital | DigitalTransformationμε έμφαση στην εμπειρία χρήστη για τη Νομική Βιβλιοθήκη

Ασημένια διάκριση στον θεσμό που διοργανώνεται με στόχο να αναδείξει καινοτόμες και αποτελεσματικές πρακτικές, έργα και τεχνολογίες που δημιουργούν αξέχαστες ψηφιακές εμπειρίες πελάτη. Τα βραβεία προέκυψαν μέσω της διαδικασίας αξιολόγησης των υποψηφιοτήτων από την κριτική επιτροπή, στην οποία συμμετείχαν 45 εκπρόσωποι εταιρειών, θεσμικοί και ακαδημαϊκοί.


Πιστοποιήσεις

Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001:2015

Η Νομική Βιβλιοθήκη ολοκλήρωσε με επιτυχία τον απαιτούμενο έλεγχο για την πιστοποίησή της με το πρότυπο ποιότητας ISO 9001:2015, από τον διεθνώς αναγνωρισμένο φορέα DQS DmbH.

Το πεδίο εφαρμογής της πιστοποίησης αφορά στο σύστημα διαχείρισης ποιότητας που εφαρμόζει η Νομική Βιβλιοθήκη, στον τομέα της παροχής στον Τομέα Τεχνολογίας των πληροφοριών, στον οποίο περιλαμβάνεται η Πλατφόρμα Νομικού Περιεχομένου Qualex.

Με αυτή την πιστοποίηση, η Νομική Βιβλιοθήκη αποδεικνύει έμπρακτα τη συνεχή δέσμευση της για παροχή ποιοτικών και αποτελεσματικών υπηρεσιών στη νομική κοινότητα.

Η Qualex είναι μια πλατφόρμα νομικού περιεχομένου με μοναδικές, σύγχρονες λειτουργίες που προσφέρουν στον χρήστη έξυπνη αναζήτηση, ευκολία, ταχύτητα και αξιοπιστία σε ένα σύγχρονο περιβάλλον εργασίας μέσω της οποίας, η ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ αλλά και η ίδια η αναζήτηση νομικού περιεχομένου περνούν στην «επόμενη μέρα».

www.qualex.gr

 

Αναρτήθηκε: Δεκεβρίου 31, 2021