Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία και με τη συμμετοχή περισσότερων από 250 συνέδρων το 12ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ε.Ε.Ν. e-Θέμις, το οποίο διοργανώθηκε από κοινού με το Δικηγορικό Σύλλογο Βόλου και υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Δικαιοσύνης, με θέμα «Το Δίκαιο της Ενέργειας και του Περιβάλλοντος».

Κατά κοινή ομολογία, οι εργασίες του στέφθηκαν με επιτυχία, καθώς τόσο οι εισηγήσεις που έλαβαν χώρα ήταν άκρως επίκαιρες και ενδιαφέρουσες, όσο και ο επιστημονικός διάλογος ανάμεσα στους εισηγητές υπήρξε γόνιμος και εποικοδομητικός. Άλλωστε, το ότι πρόκειται για απολύτως επίκαιρα ζητήματα αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι απασχόλησαν έντονα και την τοπική κοινωνία.

Ως Ε.Ε.Ν. e-Θέμις, θέλουμε να εκφράσουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες και σε όλους όσοι συμμετείχαν και συνέβαλαν στη διεξαγωγή ενός υψηλού επιστημονικού επιπέδου Συνεδρίου.

Τα Πρακτικά του Συνεδρίου μας αναμένεται να εκδοθούν σε ειδικό τόμο από τη Νομική Βιβλιοθήκη, ώστε να μείνουν για πάντα στις νομικές βιβλιοθήκες, ως συνδρομή στον επιστημονικό διάλογο.

 

Δημήτρης Αναστασόπουλος

Πρόεδρος, Ε.Ε.Ν.e-Θέμις

Αναρτήθηκε: Μαρτίου 28, 2023