Μία ακόμη διάκριση για την Πλατφόρμα Νομικού Περιεχομένου Qualex, που υλοποιήθηκε από την εταιρία Linakis.digital, για λογαριασμό των LexLabs της ΝΟΜΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ. Στα IMPACT BITE Awards 2021, η Qualex κέρδισε Χρυσό Bραβείο στην κατηγορία: Ψηφιακός Μετασχηματισμός Επιχειρηματικού Μοντέλου.

Tα IMPACT BITE Awards 2021, που αποτελούν τoν πιο σημαντικό θεσμό της τεχνολογικής καινοτομίας στην Ελλάδα, βράβευσαν και φέτος τα κορυφαία έργα και τις δράσεις ψηφιακού μετασχηματισμού, σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, που ξεχώρισαν τη χρονιά που μας πέρασε.

Η δέκατη επετειακή τελετή απονομής των IMPACT BITE Awards 2021 έλαβε χώρα τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021, στο Markou Wine Museum, την παρακολούθησαν 300 στελέχη της αγοράς και μεταδόθηκε ζωντανά μέσω live streaming.

Η Qualex είναι η νέα πλατφόρμα νομικού περιεχομένου με τις μοναδικές, σύγχρονες λειτουργίες που προσφέρουν στον χρήστη έξυπνη αναζήτηση, ευκολία, ταχύτητα και αξιοπιστία σε ένα σύγχρονο περιβάλλον εργασίας και περιεχόμενο που εμπλουτίζεται κάθε μέρα. Με αυτό το έργο, η ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ αλλά και η ίδια η αναζήτηση νομικού περιεχομένου περνούν στην «επόμενη μέρα». www.qualex.gr

Δείτε τα βραβεία και τους νικητές! www.businessitawards.gr

#impactbiteawards

Αναρτήθηκε: Οκτωβρίου 05, 2021