Τρίτη 07 Νοεμβρίου 2023

CERTIFIED PARALEGAL PROGRAM 9η ΧΡΟΝΙΑ

Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα ειδίκευσης Στελεχών Νομικών Επαγγελμάτων

 

Το NOMIKI BIBLIOTHIKI | COLLEGE σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Δικηγορικών Εταιρειών Ελλάδος (ΣΔΕΕ) και την Πανελλήνια Ένωση Στελεχών Νομικών Επαγγελμάτων διοργανώνει για 9η συνεχόμενη χρονιά το πλέον επιτυχημένο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα για την απόκτηση διπλώματος Στελέχους Νομικών Επαγγελμάτων (Certified Paralegal Program).

 

Στην εποχή που η δικηγορία μετασχηματίζεται με δυναμικούς ρυθμούς, η παρουσία καταξιωμένων στελεχών Paralegal αποτελεί κατά γενική ομολογία κινητήρια δύναμη για την ταχεία ανάπτυξη του οργανισμού, την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητάς του καθώς και τη βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων νομικών υπηρεσιών. Στελέχη Paralegals με εξειδικευμένες γνώσεις και σημαντικά πρακτικά εργαλεία συμπληρώνουν καθοριστικά τη νομική ομάδα τόσο στην έρευνα όσο και στη διεκπεραίωση κρίσιμων υποθέσεων, με αποτέλεσμα να αποτελούν έναν καθοριστικό παράγοντα για την εύρυθμη λειτουργία του γραφείου ή της επιχείρησης.

 

Το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα του Οργανισμού έχουν εμπιστευτεί 80 και πλέον εταιρείες, ενώ αριθμεί 100 και πλέον αποφοίτους, οι οποίοι εντάχθηκαν απευθείας στην αγορά εργασίας με ανταγωνιστικά πακέτα αποδοχών και μοναδικές προοπτικές εξέλιξης.

 

Φέτος, επιπλέον των 180 ωρών θεωρητικής και πρακτικής κατάρτισης των συμμετεχόντων, προστίθενται μοναδικές εκπαιδευτικές ευκαιρίες, όπως:

 

  • Διαδραστικά workshops για την ανάπτυξη των πολύτιμων στη σημερινή αγορά εργασίας soft skills
  • Πλήρες πακέτο σεμιναρίων ασύγχρονης εκπαίδευσης για εργατικά θέματα, θέματα GDPR και πρακτικά ζητήματα που προκύπτουν στον καθημερινό επαγγελματικό βίο ενός Paralegal σε Δικαστήρια, Δημόσιες Υπηρεσίες αλλά και Υποθηκοφυλακεία

 

Η πλούσια εμπειρία που έχει αποκτηθεί όλα αυτά τα χρόνια γύρω από τις πραγματικές ανάγκες των Paralegals εγγυάται εφόδια, κατάρτιση και τεχνογνωσία για την εδραίωση των συγκεκριμένων στελεχών σε επιδραστικούς συνεργάτες στο χώρο της παροχής νομικών υπηρεσιών.

 

Για την δήλωση συμμετοχής σας στο πρόγραμμα μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υπεύθυνη των νομικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων, κα. Γεωργία Σιακανδάρη: τηλ. 210 3678924, email: edu@nb.org και η αίτηση εγγραφής θα σάς αποσταλεί ηλεκτρονικά.

 

Καθώς και στα υποκαταστήματα:

Θεσσαλονίκη: Τ: 2310 545618 E: nbthess@nb.org

Πάτρα: Τ: 2610 361600 E: nbpatra@nb.org

 

Μπορείτε εναλλακτικά να αποθηκεύσετε και να συμπληρώσετε την αίτηση εγγραφής και κατόπιν να την αποστείλετε στην ηλεκτρονική ταχυδρομική διεύθυνση edu@nb.org.

Προηγούμενες εκδηλώσεις

Απονομή Διπλωμάτων 2017- 2018

Απονομή Διπλωμάτων 2016- 2017

Απονομή Διπλωμάτων 2015- 2016

Εισαγωγικό μάθημα:

Δικαιικό Σύστημα & Δικαιοσύνη στην ΕλλάδαΙωάννης Δρυλλεράκης, Διευθύνων Εταίρος της Δικηγορικής Εταιρίας ΔΡΥΛΛΕΡΑΚΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ, Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου ΣΔΕΕ

 

 

Νομική Παιδεία για Paralegals

 

Το εργασιακό περιβάλλον των Paralegals

 

Νομική Έρευνα, Αρχειοθέτηση & Οργάνωση Βιβλιοθήκης

 

Αγγλικά για Paralegals

 

Law Office Management

 

Εξυπηρέτηση πελατών, επικοινωνία & διαπροσωπικές σχέσεις

 

e-Δεξιότητες για Paralegals
  • Δικηγορικά γραφεία, δικηγορικές εταιρίες & νομικά τμήματα επιχειρήσεων και οργανισμών που επιθυμούν να εκπαιδεύσουν και να εξελίξουν το γραμματειακό και διοικητικό προσωπικό τους.
  • Διοικητικό και γραμματειακό προσωπικό που απασχολείται ή ενδιαφέρεται να απασχοληθεί σε δικηγορικές εταιρίες, δικηγορικά γραφεία ή νομικά τμήματα επιχειρήσεων και οργανισμών.
  • Πτυχιούχους ΑΕΙ που ενδιαφέρονται να σταδιοδρομήσουν ως Στελέχη Νομικών Επαγγελμάτων.

Ενδιαφέρει επίσης:

  • Ασκούμενους και νέους δικηγόρους που θέλουν να αποκτήσουν τις συμπληρωματικές δεξιότητες που απαιτούνται για την αποτελεσματική οργάνωση και λειτουργία ενός σύγχρονου δικηγορικού γραφείου.

ΤΡΟΠΟΙ ΕΞΟΦΛΗΣΗΣ

Η πληρωμή των διδάκτρων είναι δυνατή με τους εξής τρόπους:
 
  • Με εξόφληση μέσω της Ενιαίας Συναλλαγής Πληρωμής (RF) με την καταχώρηση του κωδικού πληρωμής RF, τον οποίον λαμβάνετε από τη Γραμματεία Εκπαίδευσης με την ολοκλήρωση της εγγραφής σας στο πρόγραμμα.
  • Με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα εφάπαξ είτε με πιστωτική κάρτα σε έως 12 άτοκες δόσεις.
  • Με Φοιτητικό Δάνειο «Σπουδάζω» που σας παρέχεται με προνομιακούς όρους ειδικά για τους εκπαιδευόμενους στα προγράμματα της Νομικής Βιβλιοθήκης από την Εθνική Τράπεζα για εγγραφή σας σε προγράμματα άνω των 2500 €. Δείτε αναλυτικές πληροφορίες εδώ

Χρήσιμες Πληροφορίες

Παροχές

Στους συμμετέχοντες παρέχεται συνοδευτικό εκπαιδευτικό υλικό καθώς και ηλεκτρονική βεβαίωση παρακολούθησης

Η κράτηση της θέσης οριστικοποιείται με την εξόφληση του συνολικού κόστους συμμετοχής, η οποία θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί το αργότερο 10 ημέρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου.

Όπου υπάρχει ένδειξη εκπτώσεων για ειδικές κατηγορίες (φοιτητές, ασκούμενοι/νέοι δικηγόροι και δικαστικοί λειτουργοί) ή άλλες έχουν ισχύ για Online εγγραφές μόνο για εγγεγραμμένους χρήστες στο site www.nb.org

Ειδικότερα στην κατηγορία νέοι δικηγόροι, εντάσσονται οι δικηγόροι 5ετίας

Πολιτική ακυρώσεων

Ακύρωση σεμιναρίων λόγω απόφασης διοργανωτή ή ανωτέρας βίας

Οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα της αλλαγής ημερομηνίας και ακύρωσης του σεμιναρίου, ενημερώνοντας τους εκπαιδευόμενους τηλεφωνικά και μέσω e-mail. Στην περίπτωση αυτή οι εκπαιδευόμενοι δικαιούνται να αιτηθούν την ακέραιη επιστροφή των διδάκτρων τους εάν δεν θέλουν να παρακολουθήσουν το σεμινάριο στην νέα ημερομηνία ή να χρησιμοποιήσουν το ποσό για άλλη αγορά σε σεμινάρια – υπηρεσίες ή εκδόσεις της εταιρίας.
Σε περίπτωση απεργίας, κυβερνητικών απαγορεύσεων, κακών καιρικών συνθηκών και γενικά κάθε συμβάντος πέραν του εύλογου ελέγχου των διοργανωτών, που προκαλεί παρακώλυση της εκτέλεσης μέρους ή του συνόλου του σεμιναρίου, οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα να αλλάζουν την ημερομηνία και την ώρα διεξαγωγής του. Στην περίπτωση αυτή τα δίδακτρα δεν επιστρέφονται, αλλά ισχύουν ως έχουν.

Μεταβολή ή ακύρωση λόγω επιθυμίας πελάτη

Ο χρήστης που τυχόν επιθυμεί να ακυρώσει ή να τροποποιήσει την κράτησή του σε κάποιο σεμινάριο οφείλει να αποστείλει το σχετικό αίτημα του το συντομότερο δυνατό (10 εργάσιμες πριν την ημερομηνία διεξαγωγής του σεμιναρίου) στο grammateia@nb.org

Για ακύρωση της συμμετοχής στο σεμινάριο από τον εκπαιδευόμενο 10 ημέρες πριν την ημερομηνία διεξαγωγής του προγράμματος, πραγματοποιείται επιστροφή 100% του ποσού.
Για ακύρωση της συμμετοχής στο σεμινάριο από τον εκπαιδευόμενο 5 ημέρες πριν την ημερομηνία διεξαγωγής του προγράμματος, πραγματοποιείται επιστροφή 50% του ποσού.

Σε όλες τις ανωτέρω περιπτώσεις που απαιτείται επιστροφή χρημάτων θα γίνεται είτε με ακύρωση της χρέωσης της πιστωτικής κάρτας (αν έχετε πληρώσει με πιστωτική κάρτα) ή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, τον οποίο θα μας υποδείξετε και εντός 30 ημερών από τη σχετική ενημέρωση.

Λυπούμαστε, Παρουσιάστηκε ένα σφάλμα κατά τη δημιουργία αυτού του περιεχομένου.
Κωδ. 20261|20262
Λυπούμαστε, Παρουσιάστηκε ένα σφάλμα κατά τη δημιουργία αυτού του περιεχομένου.
Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2023
credit-card

Πληρώστε σε έως άτοκες δόσεις των /μήνα με πιστωτική κάρτα.

Σε απόθεμα

Κόστος Συμμετοχής: 2.800,00 €

* Απαιτούμενα πεδία

Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα ειδίκευσης Στελεχών Νομικών Επαγγελμάτων

CERTIFIED PARALEGAL PROGRAM 9η ΧΡΟΝΙΑ

Λυπούμαστε, Παρουσιάστηκε ένα σφάλμα κατά τη δημιουργία αυτού του περιεχομένου.
Κωδ. 20261|20262
Λυπούμαστε, Παρουσιάστηκε ένα σφάλμα κατά τη δημιουργία αυτού του περιεχομένου.
Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2023
Back to Top