ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ


Ένας απαραίτητος οδηγός για διευθυντικά στελέχη και επαγγελματίες του τομέα διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού
Δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα για αγορές άνω των 30€

Σε απόθεμα

Τιμή: 20,00 €

Βιβλίο (έντυπο)   + 20,00 €

* Απαιτούμενα πεδία

Κωδικός Προϊόντος: 70033
JD / REBECCA MAZIN, SHAWN SMITH
ΝΙΚΟΣ ΡΟΥΣΣΟΣ
  • Έκδοση: 2005
  • Σχήμα: 15,5Χ23
  • Βιβλιοδεσία: Εύκαμπτη
  • Σελίδες: 308
  • ISBN: 978-960-8386-24-2
  • Black friday εκδόσεις: 30%

Είτε είστε επαγγελματίας του κλάδου των ανθρώπινων πόρων, είτε ταλαιπωρημένο διευθυντικό στέλεχος άλλου τομέα -που προσπαθεί να αντιμετωπίσει ζητήματα πολιτικής και ανθρώπινων σχέσεων παράλληλα με τα καθήκοντα της «κανονικής δουλειάς» του- υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να μάθετε σχετικά με τη διαχείριση ανθρώπινων πόρων. Αν τα αγνοείτε ή τα παρερμηνεύσετε μπορεί ο οργανισμός σας να μπλέξει άσχημα.

Χρειάζεστε έναν εμπειρογνώμονα στον οποίο να μπορείτε να ανατρέχετε ανά πάσα στιγμή -και αυτό θα βρείτε σε τούτο το βιβλίο. Για την ακρίβεια, θα βρείτε δύο εμπειρογνώμονες. Η μια είναι δικηγόρος με εταιρικό υπόβαθρο και ειδίκευση στο εργατικό δίκαιο. Η άλλη είναι υπεύθυνη προσλήψεων και πρώην διευθύντρια ανθρώπινων πόρων με μεγάλη εμπειρία σε κάθε πτυχή του χώρου. Από κοινού η Shawn Smith και η Rebecca Mazin βρίσκονται εδώ για να σας βοηθήσουν να τα βγάλετε πέρα στο «πονηρό» και διαρκώς μεταβαλλόμενο πεδίο της διαχείρισης ανθρώπων. Το ακόμη καλύτερο είναι ότι χρησιμοποιούν απλή γλώσσα.

Το βιβλίο αυτό αποτελεί απαραίτητο σημείο αναφοράς, γραμμένο σε μορφή ερωταποκρίσεων, το οποίο ασχολείται με πάνω από διακόσιους τομείς ενδιαφέροντος. Προσφέρει συμπυκνωμένες πληροφορίες για όλα τα βασικά ζητήματα: επιλογή υπαλλήλων, πολιτική, διαχείριση επιδόσεων, εκπαίδευση, σχέσεις με τους υπαλλήλους και διατήρησή τους, αμοιβή, πρόσθετες παροχές, βασικοί εργασιακοί νόμοι, λύση σχέσης εργασίας, καθώς και δύσκολα ζητήματα, όπως η παρακολούθηση του e-mail και η αντιμετώπιση της βίας στο χώρο εργασίας.

Back to Top