ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΤΕ... ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ (2η ΕΚΔΟΣΗ)


ΠΩΣ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΤΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα για αγορές άνω των 30€

Σε απόθεμα

Τιμή: 10,00 €

Βιβλίο (έντυπο)   + 10,00 €

* Απαιτούμενα πεδία

Κωδικός Προϊόντος: 70010
ΣΤΕΛΛΑ ΑΣΚΕΛΗ
  • Έκδοση: 2007
  • Σχήμα: 22,7Χ20
  • Βιβλιοδεσία: Εύκαμπτη
  • Σελίδες: 224
  • ISBN: 978-960-8386-49-5
  • Black friday εκδόσεις: 30%

Η αυξανόμενη επιχειρηματική και επενδυτική δυναμική που παρατηρείται τα τελευταία χρόνια στον Αγροτουρισμό-Τουρισμό Υπαίθρου, καθώς συνειδητοποιείται ότι αποτελεί βασικό μοχλό βιώσιμης περιφερειακής ανάπτυξης, δημιούργησε την ανάγκη αυτής της έκδοσης.

Το βιβλίο αυτό απευθύνεται σε όλους όσους σκέφτονται να επενδύσουν επιχειρηματικά ή να απασχοληθούν με τον Αγροτουρισμό-Τουρισμό Υπαίθρου. Αναπτύσσονται και εξετάζονται βήμα προς βήμα οι απαραίτητες κινήσεις και τα βασικά ερωτήματα των υποψήφιων επιχειρηματιών του αγροτουριστικού χώρου, όπως και εκείνων που δραστηριοποιούνται ήδη σε αυτόν και θέλουν να βελτιώσουν ή να αναπτύξουν τις υπηρεσίες που παρέχουν.

Φιλοδοξούμε μέσα από αυτή την έκδοση να ενημερώσουμε, κατά τρόπο πρακτικό και ολοκληρωμένο, όσους επιθυμούν να ασχοληθούν ή δραστηριοποιούνται ήδη στον τομέα του Αγροτουρισμού και ταυτόχρονα να αφυπνίσουμε την επιχειρηματική συνείδηση και να ευαισθητοποιήσουμε νέους επενδυτές στον σύγχρονο αυτό και δυναμικό τομέα.

Η πρωτοβουλία της έκδοσης ανήκει στην ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ Α.Ε., ανώνυμη εταιρεία δημοσίου συμφέροντος που λειτουργεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης, με στόχο την προώθηση των ήπιων εναλλακτικών μορφών τουρισμού και του Αγροτουρισμού ως μοχλού βιώσιμης περιφερειακής ανάπτυξης. Για την επίτευξη των στόχων της η ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ Α.Ε. υλοποιεί πιλοτικά προγράμματα ανά την Ελλάδα, συντάσσει μελέτες για την αξιοποίηση των τουριστικών πόρων της ελληνικής υπαίθρου, συμμετέχει σε ευρωπαϊκά προγράμματα και παρέχει ενημέρωση και υποστήριξη στους υποψήφιους επενδυτές του χώρου του εναλλακτικού τουρισμού. Η εταιρεία είναι ο μοναδικός διαπιστευμένος από το ΕΣΥΔ φορέας πιστοποίησης αγροτουριστικών επιχειρήσεων και απονέμει το αντίστοιχο σήμα ποιότητας στις επιχειρήσεις που πληρούν τους όρους της ελληνικής προδιαγραφής ΕΛΟΤ 1417/2003.

Back to Top