ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ


Στήριξη και προσδοκία κέρδους
Δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα για αγορές άνω των 30€

Πληρώστε σε 3 άτοκες δόσεις των με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα. Μάθετε περισσότερα

Σε απόθεμα

Τιμή: 15,00 €

Βιβλίο (έντυπο)   + 15,00 €

* Απαιτούμενα πεδία

Κωδικός Προϊόντος: 70041
ΕΛΕΝΗ ΜΠΕΝΕΚΗ, ΝΕΛΛΗ ΚΑΨΗ
  • Έκδοση: 2004
  • Σχήμα: 24X28
  • Βιβλιοδεσία: Εύκαμπτη
  • Σελίδες: 244
  • ISBN: 978-960-8386-01-3
  • Black friday εκδόσεις: 30%

Η σχέση Επιχειρήσεων-Ολυμπιακών Αγώνων ήταν ανέκαθεν στενή. Η ισορροπία μεταξύ της οικονομικής στήριξης των Αγώνων και της προσφοράς στο ολυμπιακό κίνημα παραμένει ζητούμενο, ιδιαίτερα στη σημερινή εποχή. Αποτελεί δε αναμφισβήτητα ένα θέμα με πολλές προεκτάσεις, το οποίο έχει προκαλέσει έντονες συζητήσεις.

Το βιβλίο «Ολυμπιακοί Αγώνες και Επιχειρήσεις» αναφέρεται στη σχέση των Επιχειρήσεων-Ολυμπιακών Αγώνων από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα. Σημαντικό στοιχείο του βιβλίου είναι το βάρος που δίνεται στην ελληνική πραγματικότητα της διοργάνωσης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004. Γίνονται εκτενείς αναφορές στα οικονομικά στοιχεία των Αγώνων, στο πρόγραμμα μάρκετινγκ της Οργανωτικής Επιτροπής Αθήνα 2004, στις επιχειρηματικές ευκαιρίες που προέκυψαν, καθώς και στις σχετικές δράσεις επιχειρήσεων και φορέων. Τέλος, αναλύονται θέματα όπως η προστασία του ολυμπιακού συμβόλου, το ευκαιριακό μάρκετινγκ, τα ραδιοτηλεοπτικά δικαιώματα, η προβολή των Αγώνων και των επιχειρήσεων στο διαδίκτυο, κ.ά.

Γίνεται ακόμη μία πρώτη απόπειρα να εκτιμηθούν οι επιπτώσεις των Ολυμπιακών Αγώνων στους σημαντικότερους κλάδους της ελληνικής οικονομίας.

Back to Top