ΟΔΗΓΟΣ ΙΔΕΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ


Δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα για αγορές άνω των 30€

Σε απόθεμα

Τιμή: 30,00 €

Βιβλίο (έντυπο)   + 30,00 €

* Απαιτούμενα πεδία

Κωδικός Προϊόντος: 70019
TIM HINDLE
MULTIMEDIA AE
  • Έκδοση: 2004
  • Σχήμα: 14,5Χ22,5
  • Βιβλιοδεσία: Εύκαμπτη
  • Σελίδες: 351
  • ISBN: 978-960-8386-05-1
  • Black friday εκδόσεις: 30%

O οδηγός αυτός κάνει μια σαφή, σύντομη επισκόπηση σε περισσότερες από εκατό σημαντικές ιδέες για τον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να διοικούνται οι επιχειρήσεις. Αρχικά, εξηγώντας κάθε ιδέα, παρουσιάζει ένα σύντομο ιστορικό της και παραθέτει προτάσεις προτεινόμενης βιβλιογραφίας.

ΣΚΟΠΟΣ

Ο Οδηγός Ιδεών Διοίκησης Επιχειρήσεων αποτελεί για τους μάνατζερ ανά την υφήλιο μια ανεκτίμητη πηγή αναφορών. Για εκείνους που αποζητούν μια καλή κατανόηση της σκέψης που έχει καθοδηγήσει την επιτυχία των επιχειρήσεων στο πέρασμα του χρόνου.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Το βιβλίο αυτό συλλαμβάνει το νόημα περισσότερων από εκατό σημαντικών ιδεών, που ενισχύουν τη διοίκηση των επιχειρήσεων παρέχοντας μια σύντομη επισκόπηση των πιο σημαντικών σκέψεων που καθοδήγησαν τους μάνατζερ κατά το παρελθόν και οι οποίες θα εξακολουθούν να τους επηρεάζουν στο μέλλον.

Μερικές από τις ιδέες που αναλύονται είναι οι ακόλουθες:

Aγωνιστικότητα, ανασχεδιασμός, ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, ανάλυση της κρίσιμης πορείας, διαμόρφωση επιχειρηματικών μοντέλων, διαχείριση πελατειακών σχέσεων, διαχείριση της γνώσης, διαχείριση της αλλαγής, διαχείριση στόχων, δικαιόχρηση, διοίκηση ολικής ποιότητας, ενδοεπιχειρηματικότητα, έννοια Keiretsu, εταιρική κοινωνική ευθύνη, η αρχή του Pareto, η αρχή του Peter, ηγεσία, κάθετη ολοκλήρωση, καθιέρωση μάρκας, καινοτομία, κανιβαλισμός, κύκλος ζωής προϊόντων, παγκοσμιοποίηση, περιπατητικό μάνατζμεντ, στρατηγικός σχεδιασμός, συνεργία, σχεδιασμένη παλαίωση, σχεδιασμός των επιχειρηματικών πόρων, τμηματοποίηση, επιχειρηματικό πλάνο, το φαινόμενο Hawthrone κ.ά.

Back to Top