ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ & ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΤΟΥ MARKETING & ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ & ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ


Δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα για αγορές άνω των 30€

Σε απόθεμα

Τιμή: 40,00 €

Περιοδικό (έντυπο)   + 40,00 €

* Απαιτούμενα πεδία

GAVIN KENNEDY, JEANNETTE WOODWARD, TIM HINDLE, Χατζηδημητριάδου Ελένη
  • Βιβλιοδεσία: Εύκαμπτη
  • ISBN: 978-960-87808-3-5
  • Black friday εκδόσεις: 30%

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ

Κανένα άλλο αντικείμενο δεν έχει κυριαρχήσει σε τόσο μεγάλο βαθμό στις σκέψεις των σημερινών managers, συμβούλων επιχειρήσεων και θεωρητικών του management όσο η επιχειρηματική στρατηγική. Χωρίς μια ξεκάθαρη και βιώσιμη στρατηγική καμία επιχείρηση δεν είναι σε θέση να προχωρήσει σε μια πορεία ανάπτυξης. Η επιχειρηματική στρατηγική επηρεάζει κάθε στοιχείο λειτουργίας μιας επιχείρησης: από το τι πουλάει, σε ποιον το προωθεί και πώς το προωθεί, ώς το πώς έχει οργανώσει τα οικονομικά της ζητήματα και τα στελέχη που απασχολεί.

 
ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΤΟΥ MARKETING

Οι δεξιότητες και η πρακτική εξάσκηση του marketing. Ανεξάρτητα από τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που πωλεί μια εταιρεία, η επιτυχία της εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την ποιότητα των διαδικασιών marketing που εφαρμόζει.


ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ

Με πλήρη στοιχεία και νούμερα για τον κόσμο σήμερα - σε θέματα τόσο διαφορετικά όσο η γεωγραφία, ο πληθυσμός και τα δημογραφικά δεδομένα, οι επιχειρήσεις, η δημοσιονομία και οικονομία, τα μέσα μεταφορών, ο τουρισμός και το περιβάλλον, η κοινωνία, ο πολιτισμός και το έγκλημα - "ο Κόσμος σε Αριθμούς" είναι ένας πολύτιμος θησαυρός συναρπαστικών στοιχείων που θα ενημερώσουν αλλά και θα ψυχαγωγήσουν. Από τις πιο γρήγορα αναπτυσσόμενες οικονομίες και τα μέρη όπου οι άνθρωποι ζουν περισσότερο και πεθαίνουν νεότεροι, έως στο ποιοι πίνουν και καπνίζουν περισσότερο, και στο που είναι τα υψηλότερα επίπεδα παχυσαρκίας, βρίσκονται όλα στο "Ο Κόσμος σε Αριθμούς".

 

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ

Όλα σχεδόν τα επιχειρηματικά ζητήματα - αλλά και τα ζητήματα της ζωής γενικότερα - έχουν κάποια σχέση με τις διαπραγματευτικές δεξιότητές μας, είτε επιδιώκουμε το κλείσιμο μιας συμφωνίας, είτε οργανώνουμε μια ομάδα για να ασχοληθούμε με την υλοποίηση μιας συμφωνίας, είτε ζητούμε αύξηση μισθού, είτε ζητούμε την εξόφλησή μας, είτε ακόμη και σε λιγότερο σημαντικά ζητήματα, όπως ποιος κάνει τις αγορές για το σπίτι. Το εγχειρίδιο Pocket Negotiator μας παρέχει πρακτικές οδηγίες με τρόπο σαφή, περιεκτικό και έξυπνο, καθώς και μια θεώρηση των ικανοτήτων αλλά και της ψυχολογίας που απαιτούνται στις διαπραγματεύσεις, προκειμένου να γευτούμε την επαγγελματική επιτυχία.

Back to Top