Δωρεάν Μεταφορικά για όλες τις παραγγελίες εντός Ελλάδος, για περιορισμένο χρονικό διάστημα

Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ Ν 4842 ΚΑΙ 4855/2021


Παρουσίαση των τροποποιήσεων και των θεωρητικών / πρακτικών προεκτάσεών τους

Δωρεάν μεταφορικά για όλες τις παραγγελίες εντός Ελλάδος

Σε απόθεμα

Τιμή: Κανονική Τιμή 28,00 € Ειδική Τιμή 23,80 €

* Απαιτούμενα πεδία

Κωδικός Προϊόντος: 18534
Ρεντούλης Π.

Στο έργο «Ο Κώδικας Πολιτικής Δικονομίας μετά τους Ν 4842 και 4855/2021» παρατίθενται οι κυρίως τεχνικές, πλην, όμως, σημαντικές τροποποιήσεις που επήλθαν στον ΚΠολΔ με τους ανωτέρω νόμους στη διαγνωστική διαδικασία και την αναγκαστική εκτέλεση.
Σκοπός της μονογραφίας είναι αφενός να παρουσιάσει τις πρόσφατες νομοθετικές αλλαγές που επήλθαν στον ΚΠολΔ και αφετέρου να προβεί και σε μία πρώτη αποτίμηση των προεκτάσεων που ενδέχεται να έχουν οι ως άνω τροποποιήσεις τόσο σε θεωρητικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο.
Η παρουσίαση αυτών των τροποποιήσεων γίνεται θεματικά, αλλά έχει καταβληθεί προσπάθεια να ακολουθηθεί όσο το δυνατόν και η σειρά των τροποποιηθέντων άρθρων του ΚΠολΔ, ώστε να είναι ευχερέστερη η αναζήτηση και η παρακολούθησή τους από τον αναγνώστη.
Όλη η ως άνω προσπάθεια συμπυκνώνεται σχηματικά σε Παράρτημα με πίνακες, όπου παρουσιάζονται συνοπτικά:
• η έναρξη ισχύος των νέων διατάξεων
• οι νέες διαδικαστικές ροές που προκύπτουν τόσο στη διαγνωστική διαδικασία όσο και στη διαδικασία αναγκαστικής εκτέλεσης
Το έργο αποτελεί χρήσιμο εργαλείο τόσο σε θεωρητικούς όσο και σε εφαρμοστές του δικαίου (δικαστές, δικηγόρους, συμβολαιογράφους, δικαστικούς επιμελητές, ακόμα και φοιτητές νομικής).

Back to Top