ΝΟΜΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2021


Σε απόθεμα

Τιμή: 15,00 €

Βιβλίο (έντυπο)   + 15,00 €

* Απαιτούμενα πεδία

Δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα για αγορές άνω των 30€
Κωδικός Προϊόντος: 17838
  • Έκδοση: 2020
  • Σχήμα: 17x24
  • Βιβλιοδεσία: Εύκαμπτη
  • Σελίδες: 272
  • ISBN: 1109-2556

Το Νομικό Ημερολόγιο 2021 κυκλοφορεί σε πλήρως ανανεωμένη μορφή. Η νέα ετήσια ημερολογιακή έκδοση, ειδικά σχεδιασμένη για τις ανάγκες των δικηγόρων,ανανεώθηκε με εύκαμπτη βιβλιοδεσία που κάνει δυνατό το άνοιγμα του Ημερολογίου κατά 360°, με εύκαμπτο και καλαίσθητο εξώφυλλο, χαρτί σαμουά, φάκελο αποθήκευσης εγγράφων στο τέλος, λάστιχο στήριξης σελίδας και λαστιχάκι στήριξης στυλό. Παραμένει το λειτουργικό σχήμα (17x24) και ο ειδικός σχεδιασμός για εξασφάλιση ακόμα περισσότερου χώρου γραφής κάθε ημέρα. Διατίθεται σε χρώμα γκρι, κόκκινο, σιέλ, μωβ και πράσινο.

Το Νομικό Ημερολόγιο 2021 περιλαμβάνει εβδομαδιαίο, ετήσιο και μηνιαίο προγραμματισμό του έτους 2021 για καλύτερη οργάνωση των υποθέσεων, προγραμματισμό δικαστηρίων για τα έτη 2021 - 2025, πίνακα παρακολούθησης αποφάσεων δικαστηρίων, εορτολόγιο και τηλεφωνικό κατάλογο. Επίσης, περιέχει χρήσιμες νομικές πληροφορίες σχετικές με το δικαστικό ένσημο, το μεγαρόσημο, τις παραστάσεις στα δικαστήρια και τις προεισπράξεις των δικηγορικών αμοιβών, τις εξωδικαστικές αμοιβές, τους τόκους, το δικαστικό έτος και τις δικαστικές διακοπές, καθώς και τις εξαιρετέες ημέρες του 2021.

Επιπλέον, τις σελίδες του Νομικού Ημερολογίου 2021 συμπληρώνουν χρήσιμα τηλέφωνα και διευθύνσεις των Δικαστηρίων της Επικράτειας, των Δικαστικών Αρχών και Ειρηνοδικείων, των Ανεξάρτητων Αρχών, Αστυνομικών Τμημάτων και Αρχών, Ασφαλιστικών Ταμείων, της Βουλής - Κυβέρνησης - Προεδρίας της Δημοκρατίας, Δικαστηρίων και Υπηρεσιών EE, Δικηγορικών Συλλόγων της Επικράτειας, της Εθνικής Σχολής Δικαστικών Λειτουργών, του Εθνικού Τυπογραφείου, της Εκκλησίας, του Χρηματιστηρίου, Επιθεωρήσεων Εργασίας, Επιμελητηρίων, Επιστημονικών Ενώσεων, Ιατροδικαστικών Υπηρεσιών, Φορέων Κατάρτισης Διαμεσολαβητών, ΚΕΠ, Κτηματολογικών Γραφείων, Ληξιαρχείων, Υποθηκοφυλακείων, Υπουργείων, ΔΟΥ - ΣΔΟΕ, Οργανισμών - Συνδικαλιστικών Φορέων, της Περιφέρειας Αττικής, των Φυλακών, Υπηρεσιών Ποινικού Μητρώου και Μεταγωγών, Τραπεζών, Συλλόγων Συμβολαιογραφικών και Δικαστικών Επιμελητών και του Συμβουλίου Δικηγορικών Συλλόγων EE.

Το Νομικό Ημερολόγιο 2021 αποτελεί ένα πολύτιμο και εύχρηστο βοήθημα για κάθε νομικό, απόλυτα προσαρμοσμένο στις επαγγελματικές του ανάγκες.

Back to Top