Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

Δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα για αγορές άνω των 30€
credit-card

Πληρώστε σε έως άτοκες δόσεις των /μήνα με πιστωτική κάρτα.

Σε απόθεμα

Τιμή: 16,00 €

Βιβλίο (έντυπο)   + 16,00 €

* Απαιτούμενα πεδία

Κωδικός Προϊόντος: 12656
Παπαντωνοπούλου Καρατζά Τζ., Σκουλαρίκη Λ.
Μα τι κάνει επιτέλους όλη μέρα στη δουλειά του ο Μπαμπάς μου;

Το βιβλίο αυτό είναι το αποτέλεσμα μιας ξεχωριστής προσπάθειας που, με πολλή αγάπη και ιδιαίτερη χαρά, κατέβαλαν οι συγγραφείς της παρούσας έκδοσης, ανταποκρινόμενοι σε μια καινοτόμα ιδέα που υλοποιεί η ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ, με στόχο  να εισάγει τα παιδιά στο χώρο της επιστήμης του δικαίου με τρόπο απλό, δημιουργικό και κυρίως ευχάριστο.  Όλα τα στοιχεία της νέας σειράς (λόγος, εικονογράφηση, γραμματοσειρές κ.λπ.) είναι ειδικά επιλεγμένα ώστε να είναι ελκυστικά για τα παιδιά και να τους επιτρέπουν, είτε με τη βοήθεια των γονέων τους είτε μόνα τους, όσα έχουν κατακτήσει τον μηχανισμό της ανάγνωσης, να ανακαλύψουν τα σημαντικά και τα σπουδαία του άγνωστου και συνάμα γοητευτικού κόσμου των νομικών.

Για το ντεμπούτο της Παιδικής Νομικής Βιβλιοθήκης, επιλέξαμε τους δύο πρώτους τίτλους να τους αφιερώσουμε στον «Μπαμπά – δικηγόρο» και  τη «Μαμά δικηγόρο» με σκοπό να γνωρίσουν τα παιδιά τις βασικές πτυχές του δικηγορικού επάγγελματος, εξοικειώνοντάς τα με όρους που ακούν συχνά από τους δικηγόρους γονείς τους και δίνοντας αφορμή για δημιουργική συζήτηση μαζί τους για ένα τόσο ξεχωριστό επάγγελμα!

Προς διευκόλυνση όλων, στο τέλος του βιβλίου παρατίθεται σύντομο γλωσσάρι, όπου επιχειρείται με τρόπο απλό η απόδοση των νομικών εννοιών που εμπεριέχονται.

Η φιλοδοξία της Παιδικής Νομικής Βιβλιοθήκης είναι να χαρίσει σε γονείς και παιδιά ώρες ευχάριστης και δημιουργικής ανάγνωσης, μέσα από προσλαμβάνουσες παραστάσεις χρήσιμες σε κάθε πολίτη αυτού του κόσμου.

Στην ίδια σειρά λογοτεχνικών βιβλίων γνώσεων κυκλοφορούν και άλλοι τίτλοι. Η σειρά απευθύνεται στους νεαρούς αναγνώστες αλλά και στους γονείς και τους εκπαιδευτικούς, προτρέποντάς αυτούς να διαβάσουν τις ιστορίες αυτές μαζί με τα παιδιά και να συζητήσουν στη συνέχεια για τα κρίσιμα ζητήματα που αναδεικνύονται. Η σειρά έχει τεθεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.
Back to Top