ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ


Μηνιαία έκδοση

Λογιστική - Φορολογία - Εργατικά - Ασφαλιστικά - Εταιρική δράση

Εκδίδεται από το 2005

Σε απόθεμα

Ετήσια Συνδρομή 105,00 €

* Απαιτούμενα πεδία

Κωδικός Προϊόντος: 12016
Βενιέρης Γ., Γιαννόπουλος Γ., Δρυλλεράκης Ι., Κουτρουμπής Η., Ληξουριώτης Ι., Μπάρμπας Ν., Παπαδημητρίου Κ., Φινοκαλιώτης Δ., Φορτσάκης Θ., Φωτόπουλος Ι.
Γαρνέλης Δ., Σγουρινάκης Ν.
Μιχελινάκης Β.

Η «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ» αποτελεί ένα σύγχρονο, μηνιαίο φορολογιστικό περιοδικό, που εκδίδεται από το 2005 και φιλοδοξεί να καλύψει τις καθημερινές ανάγκες του λογιστή, φοροτεχνικού, οικονομολόγου, συμβούλου επιχειρήσεων και δικηγόρου της επιχείρησης σε θέματα φορολογικά, λογιστικής οργάνωσης (χρηματοοικονομικής & διοικητικής), εταιρικής δράσης, εργατικά και ασφαλιστικά.

Ένα επιτελείο από έγκριτους συγγραφείς, καταξιωμένους επιστήμονες και επαγγελματίες στον χώρο τους, στελεχώνουν το περιοδικό προσφέροντας όχι μόνο ανάλυση και σχολιασμό επίκαιρων θεμάτων, εγκυκλίων και αποφάσεων δικαστηρίων, αλλά και πρακτικές λύσεις και εφαρμογές.

Η πλούσια αρθρογραφία συμπληρώνεται με επίκαιρη νομοθεσία, παραδείγματα και υποδείγματα εντύπων για καλύτερη κατανόηση των θεμάτων, αλλά και με την παράθεση των σπουδαιότερων απαντήσεων σε ερωτήματα που υπέβαλαν συνδρομητές στην επιστημονική ομάδα του περιοδικού.

Επιλεγμένες αποφάσεις δικαστηρίων παρουσιάζονται και σχολιάζονται.

Τέλος, παρατίθεται ημερολόγιο για την παρακολούθηση των φορολογικών και εργατικών - ασφαλιστικών υποχρεώσεων κάθε μήνα.

Αποτελεί ένα απαραίτητο βοήθημα για κάθε λογιστή - φοροτέχνη, οικονομολόγο, νομικό και επιχειρηματία.

Κάθε τεύχος του περιοδικού ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ διατίθεται σε ηλεκτρονική μορφή πριν από την έντυπη έκδοση, στις διευθύνσεις www.epixeirisi.gr και www.nbonline.gr

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΥΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ

3 σεμινάρια στην προνομιακή τιμή των 95€

ή 2 σεμινάρια στην προνομιακή τιμή των 75€

Back to Top