Συνήγορος
Διμηνιαία έγχρωμη έκδοση (έντυπη & ψηφιακή) - Κυκλοφορεί από το 1997 έως 2023
Το πρώτο περιοδικό γενικής ενημέρωσης για τον Σύγχρονο Νομικό.
ISSN: 1108-2739 Κωδικός Προϊόντος: 20055

Το περιοδικό «ΣΥΝήΓΟΡΟΣ», με την κυκλοφορία του τεύχους 160/2023, ολοκληρώνει μια πορεία 26 ετών. Από το 1997 που πρωτοκυκλοφόρησε, επιτέλεσε αδιάλειπτα τον στόχο του, ενημερώνοντας, εμπνέοντας και καλλιεργώντας δύο γενιές Ελλήνων νομικών. Ως πρωτοπόρο στο είδος του περιοδικό, αποτέλεσε κύρια και έγκυρη πηγή πληροφόρησης για τις τάσεις και εξελίξεις που διαχρονικά απασχολούν τη νομική και επιχειρηματική κοινότητα στην Ελλάδα αλλά και διεθνώς. Φιλοξένησε στις σελίδες του εκατοντάδες συμβολές έγκριτων επιστημόνων, ενώ οι σταθερές στήλες του παρείχαν χρηστικές πληροφορίες για τις νομοθετικές και νομολογιακές εξελίξεις.

26 χρόνια μετά την κυκλοφορία του, το περιοδικό ολοκληρώνει τον επιτυχημένο κύκλο του και μετεξελίσσεται. Μετεξελίσσεται σε κάτι πολύ μεγαλύτερο και αποτελεσματικότερο, μέσα από μια νέα εμπειρία ψηφιακής ενημέρωσης.

Το NOMIKI BIBLIOTHIKI Daily είναι το νέο ειδησεογραφικό portal που έρχεται να απαντήσει αποτελεσματικά στις συνεχώς αυξανόμενες και μεταβαλλόμενες ανάγκες ενημέρωσης του νομικού, της επιχείρησης και της κοινωνίας των πολιτών.

Η συντακτική ομάδα και οι αρθρογράφοι του καταγράφουν και ενημερώνουν καθημερινά για όλες τις εξελίξεις γύρω από δικαιο-πολιτικά ζητήματα αιχμής, προκρίνουν τον διάλογο και διατυπώνουν θέσεις, προτάσεις και ιδέες. To NB Daily καλωσορίζει άρθρα γνώμης για επίκαιρα και διαχρονικά ζητήματα που απασχολούν το χώρο της Δικαιοσύνης, από πρόσωπα που επιθυμούν να διατυπώσουν απόψεις και αναλύσεις, με αφορμή την εμπειρία, την εξειδίκευση ή και τους προβληματισμούς τους.

Περισσότερες πληροφορίες για τη δυνατότητα υποβολής αρθρογραφίας στο NB Daily, μπορείτε να βρείτε εδώ: https://daily.nb.org/upovoli-arthron/

Ευχαριστούμε θερμά τους συνδρομητές και τους αναγνώστες του περιοδικού «ΣΥΝήΓΟΡΟΣ» για την τιμή που επεφύλαξαν όλα αυτά τα χρόνια στο περιοδικό και τους καλούμε να εμπιστευτούν το NB Daily, το οποίο υπόσχεται μια σύγχρονη ενημερωτική εμπειρία για τον νομικό, την επιχείρηση, τον πολίτη.

Back to Top

 1. Best Value
  Ψηφιακή Συνδρομή
  Τιμή 0,00 €
  / έτος
  7.66€ / μήνα
  Κερδίζετε 16.00€

  12μηνη ψηφιακή πρόσβαση σε όλα τα τεύχη του περιοδικού από το 1997 μέσω της Qualex

  Επιλέον

  Έκπτωση 10% σε οποιαδήποτε συνδρομή Qualex

Ειδικές τιμές

Για φοιτητές
20% Έκπτωση στην Έντυπη Συνδρομή
Για Νομικά Πρόσωπα, Δικ. Εταιρείες, Επιχειρήσεις, Δικηγορικούς Συλλόγους, Πανεπιστήμια, Οργανισμοί
Ειδικές τιμές για μεγάλο αριθμό συνδρομών
Μάθετε περισσότερα
Αν είσαι φοιτητής δικαιούσαι έκπτωση 20% στην τιμή του εντύπου*. *Η προσφορά δε συνδυάζεται με άλλη έκπτωση στην τιμή του εντύπου. Για εγγεγραμμένους φοιτητές Για να αποκτήσεις την προσφορά από το eshop μας, συνδέσου στο λογαριασμό σου και η έκπτωση σου θα υπολογιστεί αυτόματα. Για μη εγγεγραμμένους φοιτητές Αν δεν έχεις λογαριασμό, μπορείς να ολοκληρώσεις την εγγραφή σου εδώ και μετά την έγκριση των δικαιολογητικών σου (σε 1-2 εργάσιμες ημέρες), θα μπορείς να απολαμβάνεις μοναδικές εκπτώσεις για φοιτητές. Σημείωση Σε περίπτωση που είσαι εγγεγραμμένος και δεν βλέπεις τις εκπτώσεις που σου αναλογούν, παρακαλώ ενημέρωσέ μας στο sales@nb.org ή τηλεφωνικά στο +30 2103678800.