ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ - 4Κ + 57 ONLINE ΓΙΑ ANDROID ΚΑΙ WINDOWS


Συνδρομητική Υπηρεσία Συνεχούς Επικαιροποίησης Βασικής Νομοθεσίας

Σε απόθεμα

Τιμή: 34,99 €

e-book   + 34,99 €

* Απαιτούμενα πεδία

Κωδικός Προϊόντος: 45002
  • Έκδοση: 2014
  • Βιβλιοδεσία: Εύκαμπτη
Η εφαρμογή Ελληνική Νομοθεσία 4Κ + 57 Online είναι διαθέσιμη για συσκευές που λειτουργούν με λειτουργικό σύστημα Android. Με την αγορά της άδειας χρήσης της εφαρμογής εγγράφεστε για 12 μήνες, εντελώς δωρεάν, στην υπηρεσία επικαιροποίησης της βασικής νομοθεσίας.

ΣΥΝΕΧΗΣ και ΑΜΕΣΗ επικαιροποίηση 61 βασικών νομοθετημάτων της Ελληνικής Νομοθεσίας μετά από κάθε τροποποίηση ή άλλη νομοθετική αλλαγή με το κύρος και την εγγύηση της επιστημονικής ομάδας της Νομικής Βιβλιοθήκης.

Ο χρήστης που ανανεώνει τη συνδρομητή του στην εφαρμογή Ελληνική Νομοθεσία 4K + 57 Online στην αναγραφόμενη τιμή των 29,99€ ετησίως, λαμβάνει μέσα σε ελάχιστο χρόνο από τη δημοσίευση στο ΦΕΚ οποιαδήποτε τροποποίηση, κατάργηση ή άλλη αλλαγή υποστεί οποιοδήποτε από τα νομοθετήματα που περιλαμβάνονται στην εφαρμογή.

Η χρονική διάρκεια της συνδρομής είναι 12 μήνες και καλύπτει όσες επικαιροποιήσεις χρειαστεί να γίνουν για να είναι όλα τα νομοθετήματα πλήρως ενημερωμένα.

Σε περίπτωση που ο συνδρομητής δεν επιθυμεί την ανανέωση της ετήσιας συνδρομής του, διατηρεί τα νομοθετήματα που έχει αγοράσει όπως αυτά έχουν διαμορφωθεί 12 μήνες μετά την αγορά της εφαρμογής.

Διαβάστε περισσότερα στο www.4kodikes.gr.
Back to Top