Επιστροφή παραβόλου προαγωγής Δικηγόρων

May 31, 2017
Συνεδρίασε στις 30.5.2017 η Διοικούσα Επιτροπή του ΕΤΑΑ-ΤΑΝ - νυν ΕΦΚΑ, υπό την προεδρία του κ. Δημήτρη Βερβεσού, επιληφθείσα ιεραρχικών προσφυγών τριών συναδέλφων-δικηγόρων, μελών του ΔΣΑ, με τις οποίες ζητούσαν να τους επιστραφεί το παράβολο προαγωγής τους σε παρ’ Εφέταις ή παρ’ Αρείω Πάγω, που είχαν καταβάλει μετά την 1.7.2016 και πριν την 31.12.2016 και έκρινε ομόφωνα ότι η υπ’ αριθμ. πρωτ. Φ.80000/οικ.61327/1484/30.12.2016 εγκύκλιος δεν είναι σύμφωνη με το νόμο. Έτσι, για όσους συναδέλφους είχαν καταβάλει παράβολο προαγωγής σε αυτό το χρονικό διάστημα, η Διοικούσα Επιτροπή έκρινε ότι βάσει του ν. 4387/2016 καταργήθηκε η σχετική υποχρέωση που προβλεπόταν στο άρθρο 10 παρ. 1 αντίστοιχα, του ΝΔ 4114/60 και διέταξε την επιστροφή των ποσών των παραβόλων ως αχρεωστήτως καταβληθέντων. Πηγή: Ανακοίνωση ΔΣΑ, 31.5.2017
Privacy Settings

We use data to make our products and services as useful as possible, but you decide what types of data we collect and use.

Why collecting personal data is important

By providing additional information you can help to improve Amasty products and receive more detailed support for purchased extensions.

Terms of Use