Seminar

SHIPPING FINANCE FOR LAWYERS

SHIPPING FINANCE FOR LAWYERS
Physical Attendance
Physical Attendance
Participation Fee:
 
  • Individuals
  • Legal entities
  • Law firms
  • Young & Trainee Lawyers
  • Students
Product Id: 17241|17242
Date: Tuesday 19 November 2019
Date and time: Tuesday 19 November 2019 (17.00 - 21.00)
Duration: 4 hours
Instructor: Θεόδωρος Χουλιαράς,Institute of Maritime & Economic Strategy, President of Steering Committee

Το Ινστιτούτο Ναυτιλιακών και Οικονομικών Σπουδών (IMES) και η ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ εγκαινιάζουν μια νέα εκπαιδευτική συνεργασία με τη διοργάνωση σεμιναρίων και εκπαιδευτικών προγραμμάτων στους τομείς της ναυτιλιακής οικονομίας, της γεωπολιτικής και της διεθνούς διπλωματίας, πάντα σε σχέση με την επιρροή τους στο παρόν και μέλλον της Διεθνούς Ναυτιλίας.

Σκοπός του Σεμιναρίου (το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Ελληνική γλώσσα) είναι η παροχή της μεθοδολογίας και των κριτηρίων με την οποία οι πάροχοι χρηματοδότησης, αξιολογούν τα υπό χρηματοδότηση projects. Αναλύονται όλες οι εναλλακτικές λύσεις χρηματοδότησης και επεξηγούνται στην πράξη case studies που χρηματοδοτήθηκαν πρόσφατα.

Το Σεμινάριο απευθύνεται σε δικηγόρους και νομικούς συμβούλους που δραστηριοποιούνται στον ναυτιλιακό τομέα παρέχοντας νομικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν άγνωστες εναλλακτικές λύσεις Ναυτιλιακής χρηματοδότησης, που όμως εφαρμόζονται σήμερα και θα μελετήσουν τη μέθοδο με την οποία θα μπορέσουν να αποκτήσουν πρόσβαση σε αυτές, έτσι ώστε να καταστούν πιο αποτελεσματικοί στην παροχή υπηρεσιών προς τους φορείς της ναυτιλίας.

• Shipping Finance History & Statistics
• The 2019 Shipping Finance Trends
• Who provides Shipping Finance Today
• Basic considerations of every Shipping Financier
• What are the Key factors to attract an Investor
• Analysis of the Banking debt Shipping finance
• Analysis of the Private Equity Shipping finance
• Analysis of the IPO Shipping finance
• Analysis of the Corporate Bond issuing Shipping Finance
• Analysis of the Leasing Finance
• Analysis of the Structure Combination Shipping Finance
• Analysis of the Hybrid modern Shipping Finance
• Analysis of the KG system Shipping Finance
• How we can apply for a successful Shipping Finance Deal
• Where we can find TODAY available Sources of Shipping Finance.

Ο Θεόδωρος Χουλιαράς ασχολείται με την αξιολόγηση και αύξηση κεφαλαίου έργων σχετικών με τη ναυτιλία και την πετρελαϊκή βιομηχανία, στο Λονδίνο, την Ελλάδα και τις υπόλοιπες χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Eίναι οικονομολόγος και εκτιμητής πλοίων με μακρόχρονη εμπειρία στον τομέα των τραπεζών και της χρηματιστηριακής αγοράς, της εταιρικών χρηματοδοτήσεων και των συμφωνιών συγχωνεύσεων και εξαγορών. Παλαιότερα εργαζόταν ως τραπεζίτης και χρηματιστής, τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο όσο και σε ελληνικά χρηματοπιστωτικά ιδρύματα. Είναι ένας από τους ιδρυτές (2003) της εταιρίας UPGRADE LONDON Ltd και της θυγατρικής εταιρίας UPMARITIME LONDON Ltd (www.Upmaritime-london.co.uk) Από τον Σεπτέμβριο του 2007 διατελεί Πρόεδρος ΔΣ και Διευθύνων Σύμβουλος του ΔΣ του oμίλου. Τον Μάρτιο του 2011 ίδρυσε στο Λονδίνο το Ινστιτούτο Ναυτιλιακής & Οικονομικής Στρατηγικής, ενώ από το Μάρτιο του 2013 είναι Πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής του Ινστιτούτου.

Φυσική Παρουσία (Δια Ζώσης)

Η παρακολούθηση των σεμιναρίων με φυσική παρουσία οργανώνεται σε υπερσύγχρονες αίθουσες διδασκαλίας εξοπλισμένες με οπτικοακουστικά μέσα τελευταίας τεχνολογίας στις εγκαταστάσεις της ΝΟΜΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ (Αθήνα, Μαυρομιχάλη 23), σε απόσταση 200 μέτρων από την οδό Ακαδημίας και το Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών.

Αίθουσα Λυκαβηττός
«Λυκαβηττός»
Αίθουσα Ευρώπη
«Ευρώπη»
Αίθουσα Πλειάδες
«Πλειάδες»
Αίθουσα Ευνομία
«Ευνομία»
Αίθουσα Μέλλον
«Μέλλον»

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Το κόστος μπορεί να καταβληθεί μετρητοίς ή με τραπεζική κατάθεση στους παρακάτω λογαριασμούς:

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: 151/470622-67 | ΙΒΑΝ GR 46 0110 1510 0000 1514 7062 267
EFG ΕUROBANK: 0026 0180 94 02000 24515 | ΙΒΑΝ GR 05026 01800000 9402000 24515
ALPHA BANK: 207-00-2002-003218 |IBAN GR24 0140 2070 2070 0200 2003 218
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: 6740-136874-301| IBAN GR74 0171 7400 0067 4013 6874 301

Επωνυμία: ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΕΒΕ, Αιτιολογία: Ονοματεπώνυμο συμμετέχοντα - ΝΒ Σεμινάριο
ή με πιστωτική κάρτα: VISA, MASTERCARD, DINERS, με 6 άτοκες δόσεις https://www.nb.org/media/wysiwyg/cards_logo.jpg

Παρέχονται επίσης:

Συνοδευτικό εκπαιδευτικό υλικό, ηλεκτρονική βεβαίωση παρακολούθησης εφόσον ζητηθεί

Η κράτηση της θέσης οριστικοποιείται με την εξόφληση του συνολικού κόστους συμμετοχής, η οποία θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί το αργότερο 8 ημέρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΕΩΝ

Ακύρωση σεμιναρίων λόγω απόφασης διοργανωτή ή ανωτέρας βίας

Οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα της αλλαγής ημερομηνίας και ακύρωσης του κάθε σεμιναρίου, ενημερώνοντας τους εκπαιδευόμενους τηλεφωνικά και μέσω e-mail. Στην περίπτωση αυτή οι εκπαιδευόμενοι δικαιούνται να αιτηθούν την ακέραιη επιστροφή των διδάκτρων τους εάν δεν θέλουν να παρακολουθήσουν το σεμινάριο στην νέα ημερομηνία ή να χρησιμοποιήσουν το ποσό για άλλη αγορά σε σεμινάρια – υπηρεσίες ή εκδόσεις της εταιρίας.
Σε περίπτωση απεργίας, κυβερνητικών απαγορεύσεων, κακών καιρικών συνθηκών και γενικά κάθε συμβάντος πέραν του εύλογου ελέγχου των διοργανωτών, που προκαλεί παρακώλυση της εκτέλεσης μέρους ή του συνόλου του σεμιναρίου, οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα να αλλάζουν την ημερομηνία και την ώρα διεξαγωγής του. Στην περίπτωση αυτή τα δίδακτρα δεν επιστρέφονται, αλλά ισχύουν ως έχουν.

Μεταβολή ή ακύρωση λόγω επιθυμίας πελάτη

Ο χρήστης που τυχόν επιθυμεί να ακυρώσει ή να τροποποιήσει την κράτησή του σε κάποιο σεμινάριο οφείλει να αποστείλει το σχετικό αίτημα του το συντομότερο δυνατό στο grammateia@nb.org

Για ακύρωση της συμμετοχής στο σεμινάριο από τον εκπαιδευόμενο 7 ημέρες πριν την ημερομηνία διεξαγωγής του προγράμματος, πραγματοποιείται επιστροφή 100% του ποσού.
Για ακύρωση της συμμετοχής στο σεμινάριο από τον εκπαιδευόμενο 3 ημέρες πριν την ημερομηνία διεξαγωγής του προγράμματος, πραγματοποιείται επιστροφή 50% του ποσού.

Σε όλες τις ανωτέρω περιπτώσεις που απαιτείται επιστροφή χρημάτων θα γίνεται είτε με ακύρωση της χρέωσης της πιστωτικής κάρτας (αν έχετε πληρώσει με πιστωτική κάρτα) ή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, τον οποίο θα μας υποδείξετε και εντός 30 ημερών από τη σχετική ενημέρωση.

*Στην κατηγορία νέοι δικηγόροι, εντάσσονται οι δικηγόροι 5ετίας.

Contact us for more information

Close
Privacy Settings

We use data to make our products and services as useful as possible, but you decide what types of data we collect and use.

30%
Why collecting personal data is important

By providing additional information you can help to improve Amasty products and receive more detailed support for purchased extensions.

Terms of Use
">