Δωρεάν Μεταφορικά για όλες τις παραγγελίες εντός Ελλάδος, για περιορισμένο χρονικό διάστημα

Γιατί να εκδώσω στη Νομική Βιβλιοθήκη


Το εκδοτικό μοντέλο της ΝΟΜΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ-μοναδικό στον ελληνικό εκδοτικό χώρο- διαθέτει όλη την απαιτούμενη ανθρώπινη και υλικοτεχνική υποδομή προκειμένου να προσφέρει στον συγγραφέα κάθε υποστηρικτική βοήθεια που θα διευκολύνει το έργο του.

Τα τμήματα παραγωγής-DTP και Ατελιέ, τα οποία εδρεύουν εντός των εγκαταστάσεων της ΝΟΜΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ, είναι υπεύθυνα για τη σελιδοποίηση, το styling και τη μορφοποίηση των εκδόσεων προσφέροντας τεχνική αρτιότητα και υψηλή αισθητική στους ταχύτερους χρόνους της αγοράς.

Το δίκτυο πωλήσεων, ένα από τα πιο οργανωμένα και πολυάριθμα στον εκδοτικό χώρο απασχολεί πάνω από 50 άτομα και διαθέτει παρουσία και καταστήματα σε Αθήνα, Πειραιά, Πάτρα και Θεσσαλονίκη διασφαλίζοντας την ταυτόχρονη διακίνηση του βιβλίου από τον Έβρο έως την Κρήτη.

Η προβολή του βιβλίου κάθε νέας έκδοσης, πέραν της οργανωμένης προσπάθειας προώθησης της από το δίκτυο πωλήσεων, περιλαμβάνει εκτεταμένη προβολή στην τακτική ενημερωτική έκδοση ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, ο οποίος κυκλοφορεί ανά δίμηνο και διανέμεται δωρεάν σε 30.000 νομικούς και επιχειρήσεις.

Η προβολή των νέων εκδόσεων ενισχύεται με καταχωρίσεις στα 15 επιστημονικά περιοδικά που εκδίδει η ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ, οργάνωση εκδηλώσεων στις συνεδριακές εγκαταστάσεις του κεντρικού κτιρίου, μαζική αποστολή εβδομαδιαίου ηλεκτρονικού newsletter, τακτική συμμετοχή σε όλα σχεδόν τα επιστημονικά συνέδρια του χώρου και άλλες προωθητικές ενέργειες.

Κάθε επιστήμονας και νέος συγγραφέας που συνεισφέρει στο έργο της ΝΟΜΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ απολαμβάνει ενός κλίματος συνεργασίας που διακρίνεται για την αμοιβαιότητα σεβασμού, την ειλικρίνεια και τη διαφάνεια μέσα σε ένα οικονομικό πλαίσιο που ανταγωνίζεται σε πλεονεκτήματα τους καλύτερους όρους της αγοράς.

Για τις προτάσεις σας σχετικά με νέες εκδόσεις, παρακαλούμε κάνετε click εδώ

Back to Top