Γιατί να εκδώσω στη Νομική Βιβλιοθήκη

Το καθετοποιημένο εκδοτικό μοντέλο της ΝΟΜΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ-μοναδικό στον ελληνικό εκδοτικό χώρο - διαθέτει όλη την απαιτούμενη έμψυχη και υλικοτεχνική υποδομή για την παραγωγή εκδόσεων υψηλής ποιοτικής στάθμης και αισθητικής σε ταχύτατους χρόνους.

Το επιστημονικό τμήμα, το οποίο αποτελείται 15 εξειδικευμένους δικηγόρους, συνδράμει τους συγγραφείς με κάθε δυνατή υποστηρικτική βοήθεια που θα διευκολύνει την ομαλή παράδοση και προβολή του συγγραφικού έργου.

Τα τμήματα ψηφιακής παραγωγής-DTP και ατελιέ, τα οποία εδρεύουν εντός των εγκαταστάσεων της ΝΟΜΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ, είναι υπεύθυνα για την σελιδοποίηση, το styling και την τελική μορφοποίηση των εκδόσεων προσφέροντας τεχνική αρτιότητα και υψηλή αισθητική στους ταχύτερους χρόνους της αγοράς.

Το online κανάλι προώθησης του πιο δημοφιλούς portal αναζήτησης νομικών υπηρεσιών για νομικούς και επιχειρήσεις (www.nb.org) το οποίο τροφοδοτείται καθημερινά από μία πολυπληθή ομάδα εξειδικευμένων e-commerce experts, παρουσιάζει σταθερά διψήφια ποσοστά αύξησης επισκεψιμότητας και πωλήσεων κάθε χρόνο.

Το offline δίκτυο προώθησης και πωλήσεων των εκδόσεων, ένα από τα πιο οργανωμένα στον εκδοτικό χώρο, απασχολεί πάνω από 50 έμμισθους πωλητές και διασφαλίζει την ταυτόχρονη διακίνηση των εκδόσεων σε Αθήνα, Πειραιά, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Κύπρο.

Η προβολή κάθε νέας έκδοσης, πέραν της οργανωμένης προσπάθειας προώθησης της από το δίκτυο πωλήσεων, περιλαμβάνει εκτεταμένη προβολή μέσα από την τακτική περιοδική ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, (https://www.nb.org/ekdoseis/periodika/nomikos-symboylos.html) οποίος κυκλοφορεί τέσσερις φορές τον χρόνο και διανέμεται δωρεάν σε 30.000 νομικούς και επιχειρήσεις.

Η προβολή των νέων εκδόσεων ενισχύεται με καταχωρίσεις στα 15 επιστημονικά περιοδικά (https://www.nb.org/ekdoseis/periodika.html) που εκδίδει η ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ, οργάνωση ad hoc εκδηλώσεων στις συνεδριακές εγκαταστάσεις του κεντρικού κτιρίου, αποστολή στοχευμένων newsletters, τακτική συμμετοχή σε όλα σχεδόν τα επιστημονικά συνέδρια του χώρου και άλλες προωθητικές ενέργειες.

Κάθε επιστήμονας και νέος συγγραφέας που συνεισφέρει στο έργο της ΝΟΜΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ απολαμβάνει ενός κλίματος συνεργασίας που διακρίνεται για την αμοιβαιότητα σεβασμού, την ειλικρίνεια και τη διαφάνεια μέσα σε ένα οικονομικό πλαίσιο που ανταγωνίζεται σε πλεονεκτήματα τους καλύτερους όρους της αγοράς.

Για τις προτάσεις σας σχετικά με νέες εκδόσεις, παρακαλούμε κάνετε click εδώ

Back to Top