Α. Μινάρδος

, Υπεύθυνος τμήματος Εξυπηρέτησης Αναγνωστών στη Βιβλιοθήκη του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών

Ο Αθανάσιος Μινάρδος είναι απόφοιτος του τμήματος Βιβλιοθηκονομίας Αθηνών και από το 2007 εργάζεται στη βιβλιοθήκη του δικηγορικού συλλόγου Αθηνών ως υπεύθυνος εξυπηρέτησης χρηστών, οργάνωσης βιβλιοθηκονομικών υπηρεσιών, ανάπτυξης και ευρύτερης χρήσης ηλεκτρονικών πηγών πληροφόρησης. Έχει αναλάβει την οργάνωση και βιβλιοθηκονομική επεξεργασία της συλλογής της βιβλιοθήκης Τραπεζών, εκπαιδευτικών ιδρυμάτων και δικηγορικών γραφείων, ενώ από το 2005 έως το 2007 δίδασκε «Πληροφοριακή Παιδεία» στο Κολλέγιο Αθηνών. Είναι κάτοχος διπλώματος ανάπτυξης ιστοσελίδων στο Ιnternet και μεθοδολογίας διδασκαλίας της Αγγλικής Γλώσσας και έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίωνΚλείσιμο
Ρυθμίσεις απορρήτου

Χρησιμοποιούμε δεδομένα μέσω cookies για την σωστή λειτουργία του website , καθώς και πληροφορίες που μας βοηθάνε να παρέχουμε το μέγιστο των υπηρεσιών μας, εσείς όμως θα αποφασίσετε για τα δεδομένα αυτά.

30%
Γιατί αυτά τα δεδομένα είναι σημαντικά;

Έτσι μας βοηθάτε να βελτιώνουμε την εμπειρία σας & να σας παρέχουμε ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Όροι Χρήσης
">