• Ανακαλύψτε το Alma

    Η οικογένεια προϊόντων λογισμικού για δικηγόρους Alma (Automated Legal Management Application)

    Ανακαλύψτε το Alma

Η οικογένεια προϊόντων λογισμικού για δικηγόρους Alma (Automated Legal Management Application) ολοκληρώθηκε με την προσθήκη 4 νέων προϊόντων αιχμής: του Alma Τιμολόγηση, του Alma Library, του Alma Ακίνητα και του Alma Web Bank που εισάγουν το δικηγορικό γραφείο και τα νομικά τμήματα των επιχειρήσεων και των Τραπεζών σε νέα εποχή οργάνωσης και παραγωγικότητας.

Χρησιμοποιούν το Alma...
Προβολή όλων
Σχόλια πελατών
Προβολή όλων

Το λογισμικό Alma Pro βοήθησε ιδιαίτερα στην οργάνωση και τη διοίκηση των υποθέσεων της Διεύθυνσης Νομικών Υπηρεσιών του Ομίλου των Εταιρειών μας. Είναι ιδιαίτερα φιλικό προς το χρήστη και εξ αυτού του λόγου εξαιρετικά χρήσιμο και σε δικηγόρους και στις συνεργάτριες της Διεύθυνσης με διοικητικές αρμοδιότητες. Χρησιμοποιούμε το Alma Pro τα τελευταία 2 χρόνια και πιστεύουμε ότι θα το έχουμε δίπλα μας για πολλά χρόνια, ως ιδανικό εργαλείο για την ακριβόχρονη παρακολούθηση των πολλών εκκρεμοτήτων μας. Ήταν ιδιαίτερα επιβοηθητική και η διοργάνωση σεμιναρίου για τις δυνατότητες του Alma Pro στην πράξη: μας βοήθησε πολύ στην «ανακάλυψη» δυνατοτήτων που δεν είχαμε καταφέρει να εντοπίσουμε. Εξαιρετική η υποστήριξή μας από την ομάδα της ΝΟΜΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ. Το συνιστούμε ανεπιφύλακτα σε κάθε συνάδελφο, νομική εταιρεία ή νομική διεύθυνση εταιρειών.

Παναγιώτης Αλεξανδράκης

Διευθυντής Νομικών Υπηρεσιών

ΗΡΩΝ ΘΕΡΜΟΗΛΕΚΤΡΙΚΗ Α.Ε. & ΗΡΩΝ ΙΙ ΘΕΡΜΟΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ Α.Ε.

Επικοινωνήστε μαζί μας
για περισσότερες πληροφορίες
Κλείσιμο
Ρυθμίσεις απορρήτου

Χρησιμοποιούμε δεδομένα μέσω cookies για την σωστή λειτουργία του website , καθώς και πληροφορίες που μας βοηθάνε να παρέχουμε το μέγιστο των υπηρεσιών μας, εσείς όμως θα αποφασίσετε για τα δεδομένα αυτά.

30%
Γιατί αυτά τα δεδομένα είναι σημαντικά;

Έτσι μας βοηθάτε να βελτιώνουμε την εμπειρία σας & να σας παρέχουμε ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Όροι Χρήσης
">