Αποστολάκη Μιλένα

Αποστολάκη Μιλένα

Η Μιλένα Αποστολάκη γεννήθηκε στην Αθήνα και η καταγωγή της είναι από την Κρήτη. Αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάστηκε ως δικηγόρος και εξειδικεύθηκε σε θέματα διεθνών συμβάσεων και αεροπορικού δικαίου σε μια από τις μεγαλύτερες δικηγορικές εταιρίες στην Washington. Εκλέχτηκε βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην Β΄ εκλογική περιφέρεια το 2000, το 2004, το 2007 και το 2009. Από τον Απρίλιο του 2000 μέχρι τον Οκτώβριο του 2001 άσκησε τα καθήκοντα της Υφυπουργού Ανάπτυξης με αρμοδιότητα το εμπόριο και τον καταναλωτή. Από τον Σεπτέμβριο του 2010 μέχρι τον Ιούνιο του 2011 άσκησε τα καθήκοντα της Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης. Είναι συγγραφέας ενός βιβλίου για το Σύνταγμα της Ελλάδας που απευθύνεται σε παιδιά . Το 2012 πήρε την πρωτοβουλία και μαζί με κορυφαίους νομικούς προχώρησαν στην ίδρυση της Εταιρίας Οικογενειακού Δικαίου (ΕΟΔ), του πρώτου επιστημονικού σωματείου στη χώρα που ασχολείται με ζητήματα οικογενειακού δικαίου Ασκεί δικηγορία και αρθρογραφεί. Είναι μητέρα ενός αγοριού ηλικίας 12 ετών


Βιβλία

  • Τιμή:
    • Βιβλίο (έντυπο)

Κλείσιμο
Ρυθμίσεις απορρήτου

Χρησιμοποιούμε μέσω cookies μόνο εκείνα τα δεδομένα που είναι απαραίτητα για την σωστή λειτουργία του website, καθώς και πληροφορίες που μας βοηθάνε να παρέχουμε το μέγιστο των υπηρεσιών που μόνο εσείς μας έχετε εξουσιοδοτήσει.

30%
Γιατί είναι σημαντικά;

Τα δεδομένα που μας έχετε εξουσιοδοτήσει να συγκεντρώνουμε μας βοηθάνε να βελτιώνουμε την εμπειρία σας ως χρήστες και να σας παρέχουμε ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση για τις νέες κυκλοφορίες εκδόσεων, την εκπαίδευση και τα προϊόντα λογισμικού και τεχνολογίας που σας ενδιαφέρουν.

Όροι Χρήσης
">