Βαρβάκη Κάτια

Βαρβάκη Κάτια

Η Κάτια Βαρβάκη γεννήθηκε στην Αθήνα.
1986-1991: Σπούδασε ζωγραφική στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών Αθήνας με δασκάλους  τον Τριαντάφυλλο Πατρασκίδη και τον Δημήτρη Μυταρά. Παράλληλα πήρε μαθήματα αγιογραφίας με τον Κ. Ξυνόπουλο και γλυπτικής με τον Σ. Βαλασάκη. Αποφοίτησε με άριστα 30/30.
1996-1998: Υποτροφία μεταπτυχιακού προγράμματος εσωτερικού του ΙΚΥ με αντικείμενο τη χαρακτική.
Από το 1991 μέχρι το 1998 δίδαξε ζωγραφική στο πρότυπο πολιτιστικό εργαστήριο Χαλκίδας με διευθύντρια τη Χαρίκλεια Μυταρά.
Παράλληλα επιμόρφωνε σαν βοηθός της κ. Μυταρά, καθηγητές και δασκάλους σε σεμινάρια, στα πλαίσια του προγράμματος «Μελίνα».
Από το 2000 μέχρι το 2008 δίδαξε ζωγραφική και ελεύθερο σχέδιο, σε δικό της εργαστήριο στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής.
Από το 2008 ασκεί αποκλειστικά το επάγγελμα του ζωγράφου σαν ελεύθερος επαγγελματίας και διατηρεί το εργαστήριό της στην περιοχή του Χολαργού.
Είναι μέλος του Επιμελητήριου Εικαστικών Τεχνών Ελλάδας. Ζει και εργάζεται στην Αθήνα.
Από το 1991 εκθέτει τα έργα της σε ατομικές και ομαδικές εκθέσεις.


Βιβλία

  • Τιμή:
    • Βιβλίο (έντυπο)

Κλείσιμο
Ρυθμίσεις απορρήτου

Χρησιμοποιούμε δεδομένα μέσω cookies για την σωστή λειτουργία του website , καθώς και πληροφορίες που μας βοηθάνε να παρέχουμε το μέγιστο των υπηρεσιών μας, εσείς όμως θα αποφασίσετε για τα δεδομένα αυτά.

30%
Γιατί αυτά τα δεδομένα είναι σημαντικά;

Έτσι μας βοηθάτε να βελτιώνουμε την εμπειρία σας & να σας παρέχουμε ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Όροι Χρήσης
">