Βαρβάκη Κάτια

Βαρβάκη Κάτια

Η Κάτια Βαρβάκη γεννήθηκε στην Αθήνα.
1986-1991: Σπούδασε ζωγραφική στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών Αθήνας με δασκάλους  τον Τριαντάφυλλο Πατρασκίδη και τον Δημήτρη Μυταρά. Παράλληλα πήρε μαθήματα αγιογραφίας με τον Κ. Ξυνόπουλο και γλυπτικής με τον Σ. Βαλασάκη. Αποφοίτησε με άριστα 30/30.
1996-1998: Υποτροφία μεταπτυχιακού προγράμματος εσωτερικού του ΙΚΥ με αντικείμενο τη χαρακτική.
Από το 1991 μέχρι το 1998 δίδαξε ζωγραφική στο πρότυπο πολιτιστικό εργαστήριο Χαλκίδας με διευθύντρια τη Χαρίκλεια Μυταρά.
Παράλληλα επιμόρφωνε σαν βοηθός της κ. Μυταρά, καθηγητές και δασκάλους σε σεμινάρια, στα πλαίσια του προγράμματος «Μελίνα».
Από το 2000 μέχρι το 2008 δίδαξε ζωγραφική και ελεύθερο σχέδιο, σε δικό της εργαστήριο στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής.
Από το 2008 ασκεί αποκλειστικά το επάγγελμα του ζωγράφου σαν ελεύθερος επαγγελματίας και διατηρεί το εργαστήριό της στην περιοχή του Χολαργού.
Είναι μέλος του Επιμελητήριου Εικαστικών Τεχνών Ελλάδας. Ζει και εργάζεται στην Αθήνα.
Από το 1991 εκθέτει τα έργα της σε ατομικές και ομαδικές εκθέσεις.


Βιβλία

  • Τιμή:
    • Βιβλίο (έντυπο)

Κλείσιμο
Ρυθμίσεις απορρήτου

Χρησιμοποιούμε μέσω cookies μόνο εκείνα τα δεδομένα που είναι απαραίτητα για την σωστή λειτουργία του website, καθώς και πληροφορίες που μας βοηθάνε να παρέχουμε το μέγιστο των υπηρεσιών που μόνο εσείς μας έχετε εξουσιοδοτήσει.

30%
Γιατί είναι σημαντικά;

Τα δεδομένα που μας έχετε εξουσιοδοτήσει να συγκεντρώνουμε μας βοηθάνε να βελτιώνουμε την εμπειρία σας ως χρήστες και να σας παρέχουμε ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση για τις νέες κυκλοφορίες εκδόσεων, την εκπαίδευση και τα προϊόντα λογισμικού και τεχνολογίας που σας ενδιαφέρουν.

Όροι Χρήσης
">