22 Οκτωβρίου 2019: Επιστημονική εκδήλωση για τις «Σύγχρονες εξελίξεις στις Δημόσιες Συμβάσεις μετά τον Ν 4412/2016»

31 Οκτ 2019

Με αφορμή την έκδοση του συλλογικού τόμου “Δημόσιες Συμβάσεις-Ν 4412/2016-Νομολογιακή Προσέγγιση και Πρακτική Εφαρμογή” υπό την επιμέλεια των κ.κ. Ευαγγελίας Κουλουμπίνη, Συμβούλου Ελεγκτικού Συνεδρίου, Ηλία Μάζου, Συμβούλου της Επικρατείας, και Ιωάννη Κίτσου, Προέδρου Κλιμακίου ΑΕΠΠ, ΔΝ, η ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ διοργάνωσε εκδήλωση με τίτλο: «Οι Σύγχρονες εξελίξεις στις Δημόσιες Συμβάσεις μετά τον Ν 4412/2016» την Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019 στην αίθουσα «Στοά του Βιβλίου», στο Αρσάκειο Μέγαρο. Ομιλητές στην εκδήλωση ήταν Καθηγητές και Ανώτατοι Δικαστές του Συμβουλίου της Επικρατείας και του Ελεγκτικού Συνεδρίου, οι οποίοι, με τις εξαίρετες εισηγήσεις τους, τόνισαν μεταξύ άλλων τη σημασία του συλλογικού τόμου στην επίλυση πρακτικών ζητημάτων που γεννώνται από τις αναφυόμενες διαφορές και αναφέρθηκαν σε αυτό ως «όαση στα αχαρτογράφητα νερά του δικαίου των δημοσίων συμβάσεων». Την επιτυχή εκδήλωση παρακολούθησαν περισσότεροι από 400 συμμετέχοντες.

Κλείσιμο
Ρυθμίσεις απορρήτου

Χρησιμοποιούμε δεδομένα μέσω cookies για την σωστή λειτουργία του website , καθώς και πληροφορίες που μας βοηθάνε να παρέχουμε το μέγιστο των υπηρεσιών μας, εσείς όμως θα αποφασίσετε για τα δεδομένα αυτά.

30%
Γιατί αυτά τα δεδομένα είναι σημαντικά;

Έτσι μας βοηθάτε να βελτιώνουμε την εμπειρία σας & να σας παρέχουμε ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Όροι Χρήσης
">