25 Σεπτεμβρίου 2019: Παρουσίαση του νέου βιβλίου «Αναγκαστική Απαλλοτρίωση»

3 Οκτ 2019

Με αφορμή την έκδοση του συλλογικού έργου Αναγκαστική Απαλλοτρίωση υπό την επιμέλεια του κου Νικόλαου Ρόζου, Αντιπροέδρου Συμβουλίου της Επικρατείας ε.τ., η ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ και το Περιοδικό «Θεωρία & Πράξη Διοικητικού Δικαίου» διοργάνωσαν μια πολύ ενδιαφέρουσα Εκδήλωση με τίτλο «Επεμβάσεις στην ακίνητη ιδιοκτησία» την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019 στην Aίθουσα «Χάρης Καρατζάς», στη ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ. Από τους εξαίρετους ομιλητές παρουσιάστηκαν και συζητήθηκαν ενδιαφέροντα ζητήματα που άπτονται του δικαίου της Αναγκαστικής Απαλλοτρίωσης. Ιδιαίτερη σημασία δόθηκε στο ζήτημα των περιορισμών και των βαρών της ακίνητης ιδιοκτησίας και της ενδεχομένης, λόγω της έντασης και της έκτασης της επιβολής τους, υποχρέωσης αποζημίωσης.

Στιγμιότυπο από την Εκδήλωση. Στο πάνελ από αριστερά οι κ.κ.: Νίκος Αλιβιζάτος, Βασίλης Παπαδημητρίου, Αθανάσιος Ράντος, Κωνσταντίνος Μενουδάκος, Ιωάννης Χαμηλοθώρης, Νικόλαος Ρόζος

Κλείσιμο
Ρυθμίσεις απορρήτου

Χρησιμοποιούμε δεδομένα μέσω cookies για την σωστή λειτουργία του website , καθώς και πληροφορίες που μας βοηθάνε να παρέχουμε το μέγιστο των υπηρεσιών μας, εσείς όμως θα αποφασίσετε για τα δεδομένα αυτά.

30%
Γιατί αυτά τα δεδομένα είναι σημαντικά;

Έτσι μας βοηθάτε να βελτιώνουμε την εμπειρία σας & να σας παρέχουμε ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Όροι Χρήσης
">