Συνήγορος

 • Η συλλογή και επεξεργασία δεδομένων (data) θεωρείται σήμερα το πιο πολύτιμο εμπορεύσιμο αγαθό του κόσμου, ιδίως για τον κόσμο των επιχειρήσεων, μικρών και μεγάλων.

  Περισσότερα
 • Παρότι οι παραλληλισμοί στην ιστορία μπορεί να οδηγήσουν σε επιπόλαια και αναπόδεικτα συμπεράσματα, μερικές φορές είναι πολύ προκλητικές οι ομοιότητες του παρόντος με το παρελθόν για να τις αγνοήσει κανείς. Αφορμή για τις σκέψεις που ακολουθούν έδωσε ο πρόσφατος διαγκωνισμός των κομμάτων για το πώς θα έπρεπε να μοιραστεί στο τέλος του 2017 το «κοινωνικό μέρισμα», το πλεόνασμα δηλαδή του προϋπολογισμού, η εκτέλεση του οποίου ξεπέρασε τους στόχους που είχαν θέσει οι «Θεσμοί»: το λογιστικό αυτό ποσό που θα προκύψει στο τέλος του έτους, θα είναι στην ουσία τόσο πλεονάζον όσο γεμάτο μπορεί να μοιάζει το άδειο ρεζερβουάρ ενός αυτοκινήτου όταν το κοιτάς ανάποδα.

  Περισσότερα
 • Η επιτυχία είναι μία ατελείωτη αλλήλουχία αποτυχιών χωρίς κανείς να χάνει τον ενθουσιασμό του

  Winston Churchill

  Περισσότερα
 • Tο University Law Center Executive Institute κέντρο μελετών νομικών ανακοίνωσε και επαγγελμάτων τηςταThomson Reuters Legal αποτελέσματα του Georgetown της έκθεσης 2017 για την κατάσταση που βρίσκεται η παροχή νομικών υπηρεσιών στις ΗΠΑ.

  Περισσότερα
 • Δεν υπάρχει σήμερα σοβαρή και αναπτυσσόμενη εταιρία στον κόσμο χωρίς το μαγικό τμήμα που ακούει στο ακρωνύμιο R&D (Research & Development), την καρδιά της έρευνας και της ανάπτυξης νέων προϊόντων ή/και υπηρεσιών. Τα R&D τμήματα αποτελούν την αιχμή του δόρατος και της ελπίδας για την επιβίωση κάθε εταιρικού οικοσυστήματος σε έναν κόσμο που μεταβάλλεται συνεχώς με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

  Περισσότερα
 • Με γενική θεματική “Be the Best In-House Lawyer Υοu Can Be” και ιδιαίτερη επιτυχία, διεξήχθη μεταξύ 22-24 Μαΐου στη Ρώμη, το ετήσιο συνέδριο της ACC Εurope συγκεντρώνοντας και φέτος εκατοντάδες νομικούς συμβούλους και διευθυντές νομικών υπηρεσιών κορυφαίων εταιριών από ολόκληρο τον κόσμο. Η Asso...

  Περισσότερα
 • Όσο εξελίσσονται οι Νευροεπιστήμες έρχονται στο φως όλο και περισσότερα ευρήματα για τον τρόπο που ο ανθρώπινος εγκέφαλος από την παιδική κιόλας ηλικία αντιδρά απέναντι στο ρίσκο. Σύμφωνα με τον Laurence Steinberg, καθηγητή ψυχολογίας στο Temple University και συγγραφέα του πολυσυζητημένου βιβλί...

  Περισσότερα
Κλείσιμο
Ρυθμίσεις απορρήτου

Χρησιμοποιούμε δεδομένα μέσω cookies για τη σωστή λειτουργία του website, καθώς και πληροφορίες που μας βοηθάνε να παρέχουμε το μέγιστο των υπηρεσιών μας, εσείς όμως θα αποφασίσετε για τα δεδομένα αυτά.

30%
Γιατί αυτά τα δεδομένα είναι σημαντικά;

Έτσι μας βοηθάτε να βελτιώνουμε την εμπειρία σας & να σας παρέχουμε ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Όροι Χρήσης Πολιτική Απορρήτου
">