22 Οκτωβρίου 2019: Απονομή Κρατικού Βραβείου Εικονογραφημένου Παιδικού Βιβλίου στο βιβλίο «Η Βάρκα που τη λένε μνήμη» των εκδόσεων της Παιδικής Νομικής Βιβλιοθήκης

30 Οκτ 2019

Την Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019 και στην κατάμεστη Αίθουσα Τελετών του Εθνικού Θεάτρου έλαβε χώρα η τελετή απονομής Κρατικών Βραβείων στις εκδόσεις του έτους 2018.

Στην κατηγορία Εικονογραφημένου Παιδικού Βιβλίου, το κρατικό βραβείο έλαβε το βιβλίο του Συγγραφέα Βαγγέλη Ηλιόπουλου και της Εικονογράφου Ντανιέλας Σταματιάδη με τίτλο: Η βάρκα που τη λένε μνήμη [Εκδόσεις Παιδική Νομική Βιβλιοθήκη]*. 

https://www.nb.org/greek/ekdoseis/paidiki-nomiki-bibliothiki/paidiki-nomiki-bibliothiki/h-varka-pou-ti-lene-mnimi.html

Οι δύο δημιουργοί παρέλαβαν συγκινημένοι  το βραβείο ενώ ο συγγραφέας Βαγγέλης Ηλιόπουλος δήλωσε: “Ευχαριστώ πολύ την κριτική επιτροπή. Το βιβλίο αυτό μιλά για όσους λείπουν και ζουν στη μνήμη μας και εκδόθηκε χάρη στις προσπάθειες της εκδότριας της Παιδικής Νομικής Βιβλιοθήκης, Τζίνας Καρατζά Παπαντωνοπούλου, και όλης της ομάδας της Σειράς Μικρά Βήματα Μεγάλοι Δρόμοι: της Ίριδας Κρητικού, της Μαρίζας Ντεκάστρο, της Φραντζέσκας Αλεξοπούλου και της Μαρίνας Τσικουρή. Σας ευχαριστώ και το αφιερώνω στη μνήμη όσων δεν είναι σήμερα μαζί μας.”

 

* εξ ημισείας με το έργο «Στη μύτη του κουταβιού μια ακριδούλα…  Χαϊκού», εκδόσεις Νεφέλη.

Ο συγγραφέας κ. Βαγγέλης Ηλιόπουλος στο βήμα, αφιερώνει το Κρατικό Βραβείο στη μνήμη όσων δεν είναι κοντά μας.

Κλείσιμο
Ρυθμίσεις απορρήτου

Χρησιμοποιούμε δεδομένα μέσω cookies για την σωστή λειτουργία του website , καθώς και πληροφορίες που μας βοηθάνε να παρέχουμε το μέγιστο των υπηρεσιών μας, εσείς όμως θα αποφασίσετε για τα δεδομένα αυτά.

30%
Γιατί αυτά τα δεδομένα είναι σημαντικά;

Έτσι μας βοηθάτε να βελτιώνουμε την εμπειρία σας & να σας παρέχουμε ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Όροι Χρήσης
">