4-6 Οκτωβρίου 2019: 29ο Πανελλήνιο Συνέδριο Εμπορικού Δικαίου

15 Οκτ 2019

Με εξαιρετική επιτυχία διεξήχθη στις Σέρρες το 29ο Πανελλήνιο Συνέδριο Εμπορικού Δικαίου που διοργανώθηκε όπως κάθε χρόνο από τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟΛΟΓΩΝ στις 4-6 Οκτωβρίου 2019, με θέμα «ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ». Το υψηλό επίπεδο των εισηγητών, των εισηγήσεων και των παρεμβάσεων συνέβαλαν στην επιτυχία του. Μεταξύ των θεμάτων που αναπτύχθηκαν ήταν οι «Κοινωνικές προσδοκίες, ηθική και ρύθμιση του χρηματοοικονομικού τομέα» από τον Ομότιμο Καθηγητή ΕΚΠΑ Σταύρο Θωμαδάκη και «Χρηματοπιστωτικές επιχειρήσεις» από τον Ομότιμο Καθηγητή Ο.Π.Α Ιωάννη Ρόκα. Oι εισηγήσεις αφορούσαν α) στη λειτουργία των πιστωτικών ιδρυμάτων, με βασικούς ομιλητές τους: Χρ. Χασάπη Δ.Ν./, Θ. Κουλουριάνο Δ.Ν., την Επ. Καθ. Χριστίνα Λιβαδά, τον Απ. Γκουτζίνη/Δικηγόρο, partner στη Milbank LLP, και την Λέκτορα Άννα Δεσποτίδου, υπό τον συντονισμό του Καθ. Γ. Μιχαλόπουλου, β) στην αντιμετώπιση των χρηματοπιστωτικών ανοιγμάτων, με ομιλητές τους: Καθ. Γκ. Χαρδούβελη, Καθ. Αιμίλιο Αυγουλέα, Κωνσταντίνο Μποτόπουλο/ Δ.Ν., και Δημήτρη Σπυράκο/ Δ.Ν., υπό τον συντονισμό του Καθ. Γεώργιου Τριανταφυλλάκη, γ) στην κεφαλαιαγορά, με ομιλητές τους: Βασιλική Λαζαράκου/Δικηγόρο, Ευάγγελο Πολίτη/Δικηγόρο, Αναστασία Στάμου/ Δικηγόρο και Καθ. Χρήστο Γκόρτσο, υπό τον συντονισμό της Ομ. Καθ. Ελίζας Αλεξανδρίδου και δ) Ασφαλιστικές επιχειρήσεις, με ομιλητές τους: αναπλ. Καθ. Απόστολο Καραγκουνίδη και Θεόδωρο Κουτσούμπα, Δικηγόρος/ΔΝ, υπό τον συντονισμό του Καθ. Δημήτρη Αυγητίδη. H ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ για άλλη μία χρονιά ήταν Χορηγός επικοινωνίας και συνεδριακού υλικού κι έδωσε δυναμικό «παρών» στο Συνέδριο.

 

Στιγμιότυπα από το 29ο Πανελλήνιο Συνέδριο Εμπορικού Δικαίου

Κλείσιμο
Ρυθμίσεις απορρήτου

Χρησιμοποιούμε δεδομένα μέσω cookies για την σωστή λειτουργία του website , καθώς και πληροφορίες που μας βοηθάνε να παρέχουμε το μέγιστο των υπηρεσιών μας, εσείς όμως θα αποφασίσετε για τα δεδομένα αυτά.

30%
Γιατί αυτά τα δεδομένα είναι σημαντικά;

Έτσι μας βοηθάτε να βελτιώνουμε την εμπειρία σας & να σας παρέχουμε ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Όροι Χρήσης
">