Παρασκευή 24 Ιαvουαρίου 2020 – Εκδήλωση με αφορμή την έκδοση του βιβλίου «Κώδικας Διοικητικής Διαδικασίας-Ερμηνεία κατ’ άρθρο»

25 Φεβ 2020

Με αφορμή την έκδοση του Συλλογικού Τόμου «Κώδικας Διοικητικής Διαδικασίας-Ερμηνεία κατ’ άρθρο», υπό την επιμέλεια των Β. Γκέρτσου, Παρέδρου ΣτΕ, Ευγ. Πρεβεδούρου, Καθηγήτριας Νομικής Σχολής ΑΠΘ, Δ. Πυργάκη, Παρέδρου ΣτΕ, η ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ διοργάνωσε εκδήλωση την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020, στην Αίθουσα «Χάρης Καρατζάς». Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυνε η Καθηγήτρια Ευγ. Πρεβεδούρου, ενώ συντονιστής της εκδήλωσης και ομιλητής ήταν ο Μιχ. Πικραμένος, Αντιπρόεδρος ΣτΕ, Αναπληρωτής Καθηγητής ΑΠΘ. Έτεροι ομιλητές ήταν οι: Κων. Γώγος, Καθηγητής Νομικής Σχολής ΑΠΘ, Αθ. Τσιρωνάς, Επ. Καθηγητής Νομικής Σχολής ΔΠΘ και Ηλ. Κουβαράς, Πρωτοδίκης ΔΔ, ΔΝ. Όλοι οι ομιλητές τόνισαν τη σημασία του έργου στην εφαρμογή του Κώδικα Διοικητικής Διαδικασίας από τους δικηγόρους, καθώς επίσης και την ανάγκη μιας πιο εποικοδομητικής συνεργασίας μεταξύ των Δικαστικών Αρχών, της Διοίκησης και των εφαρμοστών του Κώδικα, κατά την επίλυση των διαφορών του πολίτη με τη Διοίκηση.    

Από αριστερά προς τα δεξιά: Μιχάλης Πικραμένος, Κων/νος Γώγος, Αθανάσιος Τσιρωνάς, Ηλίας Κουβαράς, Ευγενία Πρεβεδούρου

Κλείσιμο
Ρυθμίσεις απορρήτου

Χρησιμοποιούμε δεδομένα μέσω cookies για την σωστή λειτουργία του website , καθώς και πληροφορίες που μας βοηθάνε να παρέχουμε το μέγιστο των υπηρεσιών μας, εσείς όμως θα αποφασίσετε για τα δεδομένα αυτά.

30%
Γιατί αυτά τα δεδομένα είναι σημαντικά;

Έτσι μας βοηθάτε να βελτιώνουμε την εμπειρία σας & να σας παρέχουμε ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Όροι Χρήσης
">