Επετειακή έκδοση “Το Σύνταγμα της Ελλάδας”

1 Ιουν 2020

Με αφορμή την αναθεώρηση του Συντάγματος από τη Θ΄ Αναθεωρητική Βουλή των Ελλήνων (Ψήφισμα της 25.11.2019 , ΦΕΚ Α΄187/28.11.2019) και την επερχόμενη επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική επανάσταση, η ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ εξέδωσε την Επετειακή Έκδοση του νέου Συντάγματος στην Ελληνική και Αγγλική γλώσσα.

Η Έκδοση «Το Σύνταγμα της Ελλάδας» του Ομότιμου Καθηγητού Νικολάου Αλιβιζάτου, κυκλοφορεί σε 500 αριθμημένα αντίτυπα, το μεγαλύτερο μέρος των οποίων προσφέρθηκε από τη ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ για δωρεάν διάθεση σε θεσμικούς εκπροσώπους της Πολιτείας. Τα πρώτα 87 αριθμημένα αντίτυπα έχουν ήδη αποσταλεί στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, στον Πρωθυπουργό, στον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης, στον Πρόεδρο της Βουλής, στην Κυβέρνηση (όλους τους υπουργούς & υφυπουργούς), στην ΤτΕ, ΕΕΤ, Ελεγκ.Συν. ΝΣΚ, ΑΠ κ.ά. Η αρίθμηση των αντιτύπων ακολουθεί την ιεραρχία των Πολιτειακών Παραγόντων σύμφωνα με το Σύνταγμα.

Κλείσιμο
Ρυθμίσεις απορρήτου

Χρησιμοποιούμε δεδομένα μέσω cookies για την σωστή λειτουργία του website , καθώς και πληροφορίες που μας βοηθάνε να παρέχουμε το μέγιστο των υπηρεσιών μας, εσείς όμως θα αποφασίσετε για τα δεδομένα αυτά.

30%
Γιατί αυτά τα δεδομένα είναι σημαντικά;

Έτσι μας βοηθάτε να βελτιώνουμε την εμπειρία σας & να σας παρέχουμε ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Όροι Χρήσης
">