Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019 – Η ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ιδρύει τη δική της Τράπεζα Αίματος & πραγματοποιεί την 1η Αιμοδοσία

27 Δεκ 2019

H εθελοντική αιμοδοσία αποτελεί μια ανιδιοτελή προσφορά ζωής προς τον συνάνθρωπό μας. Το αίμα δεν παράγεται παρά μόνο χαρίζεται από άνθρωπο σε άνθρωπο. Μια μονάδα αίματος μπορεί να βοηθήσει στο να σώσει τη ζωή περισσοτέρων του ενός συνανθρώπων μας. Στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, η NOMIKH BIΒΛΙΟΘΗΚΗ προχώρησε στην ίδρυση Τράπεζας Αίματος με την ονομασία «Τράπεζα Αίματος της Νομικής Βιβλιοθήκης», με αριθμό μητρώου 15041 και με έδρα το Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Κοργιαλένειο/Μπενάκειο ΕΕΣ», καλώντας τους συνεργάτες της να εγγραφούν ως μέλη της. Η εναρκτήρια 1η αιμοδοσία για τη λειτουργία της Τράπεζας Αίματος, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019 στην αίθουσα «Χάρης Καρατζάς», όπου σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών λειτούργησε Μονάδα Αιμοδοσίας ειδικά για την ημέρα. Οι άνθρωποι της ΝΟΜΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ανταποκρίθηκαν πρόθυμα υποστηρίζοντας την πρωτοβουλία αυτή και η Τράπεζα Αίματος της ΝΟΜΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ απέκτησε ήδη τα πρώτα της μέλη. Η επόμενη Αιμοδοσία προγραμματίζεται για τον Απρίλιο του 2020.

Κλείσιμο
Ρυθμίσεις απορρήτου

Χρησιμοποιούμε δεδομένα μέσω cookies για την σωστή λειτουργία του website , καθώς και πληροφορίες που μας βοηθάνε να παρέχουμε το μέγιστο των υπηρεσιών μας, εσείς όμως θα αποφασίσετε για τα δεδομένα αυτά.

30%
Γιατί αυτά τα δεδομένα είναι σημαντικά;

Έτσι μας βοηθάτε να βελτιώνουμε την εμπειρία σας & να σας παρέχουμε ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Όροι Χρήσης
">