10 Δεκεμβρίου 2019 – Παρουσίαση του νέου βιβλίου “Παραγραφές υπέρ και κατά του Δημοσίου”

13 Δεκ 2019

Με αφορμή την έκδοση του βιβλίου «Παραγραφές υπέρ και κατά του Δημοσίου», υπό την επιμέλεια του κ. Βασιλείου Ανδρουλάκη, Συμβούλου της Επικρατείας, με συγγραφείς την κα Ευαγγελία Σουλτανίδου, Εισηγήτρια ΣτΕ και τον κ. Τριαντάφυλλο Ζολώτα, Πρωτοδίκη ΔΔ, ΔΝ,  η ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ διοργάνωσε εκδήλωση στις 10 Δεκεμβρίου 2019, με συντονιστή τον κ. Ιωάννη Γράβαρη, Αντιπρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας και ομιλητές τους κ.κ. Θεόδωρο Ψυχογυιό, Νομικό Σύμβουλο του Κράτους, Ιωάννη Δημητρακόπουλο, Πάρεδρο Συμβουλίου της Επικρατείας, και Χρυσούλα Μουκίου, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Διοικητικού Δικαίου στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Οι εισηγητές της εκδήλωσης τόνισαν τη σημασία της θεσμοθέτησης της παρόδου του χρόνου στους επιμέρους κλάδους του  διοικητικού δικαίου, παρουσιάζοντας σημαντικές αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας, οι οποίες αφορούν και στη δικονομική αντιμετώπιση των παραγραφών.

 

Στο πάνελ οι κ.κ.: Θ. Ψυχογυιός, Ι. Δημητρακόπουλος, Ι. Γράβαρης, Χ. Μουκίου

Κλείσιμο
Ρυθμίσεις απορρήτου

Χρησιμοποιούμε δεδομένα μέσω cookies για την σωστή λειτουργία του website , καθώς και πληροφορίες που μας βοηθάνε να παρέχουμε το μέγιστο των υπηρεσιών μας, εσείς όμως θα αποφασίσετε για τα δεδομένα αυτά.

30%
Γιατί αυτά τα δεδομένα είναι σημαντικά;

Έτσι μας βοηθάτε να βελτιώνουμε την εμπειρία σας & να σας παρέχουμε ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Όροι Χρήσης
">