10 Οκτωβρίου 2019: Σεμινάριο για τις «Σημαντικότερες αλλαγές στον Ποινικό Κώδικα και την Ποινική Δικονομία»

21 Οκτ 2019

Με εξαιρετική επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σεμινάριο για τις «Σημαντικότερες αλλαγές στον Ποινικό Κώδικα και την Ποινική Δικονομία» που διοργάνωσε η ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ σε συνεργασία με τη δικηγορική εταιρία “Iωάννης Γιαννίδης”, την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου, στην αίθουσα «ΧΑΡΗΣ ΚΑΡΑΤΖΑΣ» της ΝΟΜΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ. Οι εισηγητές: Ιωάννης Γιαννίδης/Ομ. Καθηγητής ΕΚΠΑ, ο δικηγόρος Π. Κουρελέας και η Δικηγόρος Α. Καίσαρη ανέδειξαν και ανέπτυξαν εκείνες τις νομοθετικές αλλαγές του ποινικού δικαίου που αφορούν στη λειτουργία των επιχειρήσεων και τη δράση των Διοικήσεών τους, σε ένα ειδικά σχεδιασμένο σεμινάριο που παρακολούθησαν περισσότεροι από 80 νομικοί σύμβουλοι εταιριών, μέλη νομικών υπηρεσιών και διευθυντικά στελέχη επιχειρήσεων.

Στο βήμα ο κ. Αντώνης Καρατζάς, στο πάνελ οι κ.κ.: Ιωάννης Γιαννίδης, Αναστασία Καίσαρη, Παναγιώτης Κουρελέας

Στιγμιότυπο από το Σεμινάριο

Κλείσιμο
Ρυθμίσεις απορρήτου

Χρησιμοποιούμε δεδομένα μέσω cookies για την σωστή λειτουργία του website , καθώς και πληροφορίες που μας βοηθάνε να παρέχουμε το μέγιστο των υπηρεσιών μας, εσείς όμως θα αποφασίσετε για τα δεδομένα αυτά.

30%
Γιατί αυτά τα δεδομένα είναι σημαντικά;

Έτσι μας βοηθάτε να βελτιώνουμε την εμπειρία σας & να σας παρέχουμε ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Όροι Χρήσης
">