100% επιτυχία για τους εκπαιδευόμενους της Νομικής Βιβλιοθήκης Εκπαιδευτικής

27 Σεπ 2016

100% επιτυχία για τους εκπαιδευόμενους, που παρακολούθησαν τα τμήματα προετοιμασίας της Νομικής Βιβλιοθήκης Εκπαιδευτικής, στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Υποψηφίων Δικηγόρων της Α' εξεταστικής περιόδου του 2016 και στη Δοκιμασία Επάρκειας Απριλίου 2016. Από τους δικούς μας εκπαιδευόμενους και ο πρώτος επιτυχών του Διαγωνισμού Υποψήφιων Δικηγόρων.
Συγχαρητήρια σε όλους τους επιτυχόντες!

Η ΝΒ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ οργανώνει τμήματα προετοιμασίας θεωρητικής και πρακτικής κατάρτισης ασκούμενων δικηγόρων για τη συμμετοχή τους στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Υποψήφιων Δικηγόρων και για τη Δοκιμασία Επάρκειας Πτυχιούχων Εξωτερικού.

Δείτε δοκιμαστικά τα πρώτα μαθήματα του τμήματος προετοιμασίας κάνοντας δωρεάν εγγραφή στην εκπαιδευτική πλατφόρμα www.nblearning.org

Για περισσότερες πληροφορίες ακολουθήστε τον σύνδεσμο εδώ

Κλείσιμο
Ρυθμίσεις απορρήτου

Χρησιμοποιούμε δεδομένα μέσω cookies για την σωστή λειτουργία του website , καθώς και πληροφορίες που μας βοηθάνε να παρέχουμε το μέγιστο των υπηρεσιών μας, εσείς όμως θα αποφασίσετε για τα δεδομένα αυτά.

30%
Γιατί αυτά τα δεδομένα είναι σημαντικά;

Έτσι μας βοηθάτε να βελτιώνουμε την εμπειρία σας & να σας παρέχουμε ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Όροι Χρήσης
">