Δελτίο Τύπου Open Day

13 Οκτ 2016

 

Δελτίο Τύπου - OPEN DAY

_

Certified Paralegal Program

_

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη την Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016η τελετή έναρξης και το εισαγωγικό μάθημα του εκπαιδευτικού προγράμματος Certified Paralegal που διοργανώνει για δεύτερη χρονιά η Νομική Βιβλιοθήκη ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ και ο Σύνδεσμος Δικηγορικών Εταιρειών Ελλάδος.

Την έναρξη της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς χαιρέτισαν οι κκ.
Αντώνης Καρατζάς Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Νομικής Βιβλιοθήκης,
Ιωάννης Δρυλλεράκης, Διευθύνων Εταίρος της δικηγορικής εταιρείας ΔΡΥΛΛΕΡΑΚΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ, Πρόεδρος ΣΔΕΕ,
Παναγιώτης Περάκης, Σύμβουλος ΔΣΑ,
Δήμητρα – Εύα Δωρή Certified Paralegal.
Η κ. Μαίρη Ορφανού, Δικηγόρος, Επιστημονική υπεύθυνη του προγράμματος παρουσίασε το νέο κύκλο του προγράμματος στους καλεσμένους της εκδήλωσης.

Μετά τη σύντομη τελετή έναρξης το πρόγραμμα συνέχισε με το πρώτο εισαγωγικό μάθημα, με τίτλο «Δικαιϊκό σύστημα & τη Δικαιοσύνη στην Ελλάδα» και εισηγητή τον κ. Ιωάννη Δρυλλεράκη, ο οποίος χαρτογράφησε το δικαιϊκό σύστημα της Ελλάδας ως κράτος, ως μέλος της ΕΕ και ως μέλος διεθνών συνθηκών καθώς και το σύστημα απονομής δικαιοσύνης.

Την εισήγηση παρακολούθησαν νέοι και παλιοί συμμετέχοντες του προγράμματος Certified Paralegal καθώς και διοικητικό και γραμματειακό προσωπικό Δικηγορικών Εταιρειών/Γραφείων και νομικών τμημάτων εταιριών.

Πληροφορίες – Εγγραφές: κ. Γεωργία Σιακανδάρη, τηλ.: 2103678924, e-mail: georgias@nb.org

_ 


Κλείσιμο
Ρυθμίσεις απορρήτου

Χρησιμοποιούμε δεδομένα μέσω cookies για την σωστή λειτουργία του website , καθώς και πληροφορίες που μας βοηθάνε να παρέχουμε το μέγιστο των υπηρεσιών μας, εσείς όμως θα αποφασίσετε για τα δεδομένα αυτά.

30%
Γιατί αυτά τα δεδομένα είναι σημαντικά;

Έτσι μας βοηθάτε να βελτιώνουμε την εμπειρία σας & να σας παρέχουμε ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Όροι Χρήσης
">