Δελτίο Τύπου Open Day

Δελτίο Τύπου - OPEN DAY

Certified Paralegal Program

_

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη την Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016η τελετή έναρξης και το εισαγωγικό μάθημα του εκπαιδευτικού προγράμματος Certified Paralegal που διοργανώνει για δεύτερη χρονιά η Νομική Βιβλιοθήκη ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ και ο Σύνδεσμος Δικηγορικών Εταιρειών Ελλάδος.

Την έναρξη της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς χαιρέτισαν οι κκ.
Αντώνης Καρατζάς Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Νομικής Βιβλιοθήκης,
Ιωάννης Δρυλλεράκης, Διευθύνων Εταίρος της δικηγορικής εταιρείας ΔΡΥΛΛΕΡΑΚΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ, Πρόεδρος ΣΔΕΕ,
Παναγιώτης Περάκης, Σύμβουλος ΔΣΑ,
Δήμητρα – Εύα Δωρή Certified Paralegal.
Η κ. Μαίρη Ορφανού, Δικηγόρος, Επιστημονική υπεύθυνη του προγράμματος παρουσίασε το νέο κύκλο του προγράμματος στους καλεσμένους της εκδήλωσης.

Μετά τη σύντομη τελετή έναρξης το πρόγραμμα συνέχισε με το πρώτο εισαγωγικό μάθημα, με τίτλο «Δικαιϊκό σύστημα & τη Δικαιοσύνη στην Ελλάδα» και εισηγητή τον κ. Ιωάννη Δρυλλεράκη, ο οποίος χαρτογράφησε το δικαιϊκό σύστημα της Ελλάδας ως κράτος, ως μέλος της ΕΕ και ως μέλος διεθνών συνθηκών καθώς και το σύστημα απονομής δικαιοσύνης.

Την εισήγηση παρακολούθησαν νέοι και παλιοί συμμετέχοντες του προγράμματος Certified Paralegal καθώς και διοικητικό και γραμματειακό προσωπικό Δικηγορικών Εταιρειών/Γραφείων και νομικών τμημάτων εταιριών.

Πληροφορίες – Εγγραφές: κ. Γεωργία Σιακανδάρη, τηλ.: 2103678924, e-mail: georgias@nb.org

Όροι Χρήσης