Τελετή Αποφοίτησης Paralegal 2016

25 Ιουλ 2016

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες, Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016, η εκδήλωση που διοργάνωσε η Νομική Βιβλιοθήκη με την υποστήριξη του Συνδέσμου Δικηγορικών Εταιρειών, με θέμα: Ο ρόλος των Paralegals στο σύγχρονο περιβάλλον των Δικηγορικών Εταιρειών και των Νομικών Τμημάτων Εταιρειών, στο πλαίσιο της ολοκλήρωσης του εκπαιδευτικού προγράμματος Certified Paralegal και την απονομή των διπλωμάτων ειδίκευσης στις απόφοιτες του ακαδημαϊκού έτους 2015-2016.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις σύγχρονες ανάγκες και προοπτικές υποστήριξης του νομικού επαγγέλματος, από κατάλληλα καταρτισμένο και εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό καθώς και για το μοναδικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα που παρέχει δίπλωμα ειδίκευσης «Certified Paralegal» στην Ελλάδα.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν δικηγόροι, γραμματειακά και διοικητικά στελέχη των μεγαλύτερων δικηγορικών εταιριών, γραφείων, εμπορικών εταιρειών και ομίλων της χώρας.

Χαιρετισμούς απηύθυναν οι κ.κ. Αντώνης Καρατζάς, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Νομικής Βιβλιοθήκης, Ιωάννης Δρυλλεράκης, Πρόεδρος ΣΔΕΕ και πρόεδρος της εξεταστικής επιτροπής για την απόκτηση διπλώματος ειδίκευσης Certified Paralegal (2015/16), καθώς και τα μέλη της εξεταστικής επιτροπής κ.κ. Σπύρος Τσαντίνης, Επίκουρος Καθηγητής Νομικής Σχολής ΔΠΘ και Παναγιώτης Περάκης, Σύμβουλος ΔΣΑ.

Στη συνέχεια, οι εκλεκτοί παρεμβαίνοντες κ.κ. Γρηγόρης Πελεκάνος, Δικηγόρος εταίρος της Δικηγορικής εταιρείας Μπάλλας Πελεκάνος & Συνεργάτες, Βένια Παπαθανασοπούλου, Νομική Σύμβουλος και Γραμματέας Διοικητικού Συμβουλίου του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών και Αμάντα Μαλούχου, Career Consultant, Executive Coach Professional Training & Coaching μίλησαν για τη σπουδαιότητα της στελέχωσης του σύγχρονου δικηγορικού γραφείου/ εταιρείας ή των νομικών τμημάτων εταιρειών από κατάλληλα εκπαιδευμένα στελέχη, ικανά να αντιμετωπίσουν τις ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις του χώρου τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Η κ. Μαίρη Ορφανού, Δικηγόρος, ΜΔΕ, Επιστημονική Υπεύθυνη του Προγράμματος Certified Paralegal παρουσίασε το Νέο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Certified Paralegal της ΝΒ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ για το εκπαιδευτικό έτος 2016-2017, το οποίο θα ξεκινήσει στις 11 Οκτωβρίου 2016.

Ακολούθησε η απονομή των διπλωμάτων ειδίκευσης Certified Paralegal στις επιτυχούσες του ακαδημαϊκού έτους 2015-2016 από τον κύριο Μάριο Μπαχά, Δικηγόρο, Γενικό Γραμματέα του ΣΔΕΕ και την κ. Γεωργία Σιακανδάρη, Senior Consultant της Νομικής Βιβλιοθήκης.

Ο κ. Μπαχάς έκλεισε την εκδήλωση συγχαίροντας τη Νομική Βιβλιοθήκη για την επιτυχή υλοποίηση ενός φιλόδοξου και καινοτόμου εκπαιδευτικού προγράμματος, το οποίο εισήγαγε στην ελληνική πραγματικότητα έναν ανερχόμενο επαγγελματικό κλάδο.

Η βραδιά συνεχίστηκε με κοκτέιλ στο φουαγιέ της αίθουσας Ευρώπη.

Κλείσιμο
Ρυθμίσεις απορρήτου

Χρησιμοποιούμε μέσω cookies μόνο εκείνα τα δεδομένα που είναι απαραίτητα για την σωστή λειτουργία του website, καθώς και πληροφορίες που μας βοηθάνε να παρέχουμε το μέγιστο των υπηρεσιών που μόνο εσείς μας έχετε εξουσιοδοτήσει.

30%
Γιατί είναι σημαντικά;

Τα δεδομένα που μας έχετε εξουσιοδοτήσει να συγκεντρώνουμε μας βοηθάνε να βελτιώνουμε την εμπειρία σας ως χρήστες και να σας παρέχουμε ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση για τις νέες κυκλοφορίες εκδόσεων, την εκπαίδευση και τα προϊόντα λογισμικού και τεχνολογίας που σας ενδιαφέρουν.

Όροι Χρήσης
">