Χορήγηση δύο (2) υποτροφιών για τον Β΄ κύκλο Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής Διοίκησης (Corporate Finance for Lawyers)

28 Σεπ 2016

Το Κέντρο Ερευνών του Δικαίου των Επιχειρήσεων της ΝΟΜΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΑΘΗΝΩΝ και το πιστοποιημένο Κέντρο Διά Βίου Μάθησης της ΝΟΜΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ συνδιοργανώνουν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο: Λογιστική & Χρηματοοικονομική Διοίκηση για Δικηγόρους, Β΄ κύκλος, Corporate Finance for Lawyers, το οποίο θα διεξαχθεί από 22 Νοεμβρίου έως 15 Δεκεμβρίου 2016, ημέρες: Τρίτη & Πέμπτη 22, 24, 29/11 & 1, 6, 8, 13 & 15/12, ώρες: 18.00 - 20.00 & 18.00 - 21.00.

Οι συνδιοργανωτές παρέχουν δύο (2) υποτροφίες για δωρεάν παρακολούθηση του προγράμματος σε νέους δικηγόρους (μέχρι 2 έτη) που έχουν αποφοιτήσει από την Νομική Σχολή με βαθμό «Άριστα» (μ.ο. 8.5 και άνω) και ο μέσος όρος της βαθμολογίας τους στα μαθήματα του Τομέα Εμπορικού Δικαίου είναι επίσης «Άριστα» (μ.ο. 8.5 και άνω) συνεκτιμώμενων και εισοδηματικών κριτηρίων.

Οι ενδιαφερόμενοι για τη λήψη των δύο (2) υποτροφιών που πληρούν τα κριτήρια που έχουν ανακοινωθεί θα πρέπει να προσκομίσουν το αργότερο μέχρι και τη Δευτέρα 31.10.2016 στη ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ, Μαυρομιχάλη 23, Αθήνα, κ. Χριστίνα Ατάρογλου, τηλ.: 210 3678828, τα κάτωθι δικαιολογητικά:

    • Πιστοποιητικό του οικείου Δικηγορικού Συλλόγου στον οποίο είναι εγγεγραμμένοι από το οποίο να προκύπτει ο χρόνος εγγραφής τους στα μητρώα του Δικηγορικού Συλλόγου.
    • Απλό φωτοαντίγραφο πτυχίου
    • Βεβαίωση περάτωσης σπουδών από την οποία να προκύπτει αριθμητικά ο μ.ο. της βαθμολογίας του πτυχίου
    • Αντίγραφο αναλυτικής βαθμολογίας
    • Εκκαθαριστικό σημείωμα φορολογικού έτους 2015

Επιστημονικός υπεύθυνος προγράμματος:
Γεώργιος Μιχαλόπουλος,, Καθηγητής Νομικής Σχολής Αθηνών, Δικηγόρος

Διδάσκοντες:
Γεώργιος Μιχαλόπουλος, Καθηγητής Νομικής Σχολής Αθηνών, Δικηγόρος
Αλεξάνδρα Μικρουλέα, Αναπλ. Καθηγήτρια Νομικής Σχολής Αθηνών, Δικηγόρος
Παναγιώτης Σταϊκούρας, Αναπλ. Καθηγητής Πανεπιστημίου Πειραιώς, Δικηγόρος
Γεώργιος Λέκκας, Επίκ. Καθηγητής Νομικής Σχολής Αθηνών, Δικηγόρος
Εμμανουήλ Μαστρομανώλης, Επίκ. Καθηγητής Νομικής Σχολής Αθηνών, Δικηγόρος
Νικόλαος Βερβεσός, Λέκτορας Νομικής Σχολής Αθηνών, Δικηγόρος
Χριστίνα Λιβαδά, Λέκτορας Νομικής Σχολής Αθηνών, Δικηγόρος

Για περισσότερες πληροφορίες ακολουθήστε τον σύνδεσμο:
Λογιστική & Χρηματοοικονομική Διοίκηση για Δικηγόρους, Β΄ κύκλος, Corporate Finance for Lawyers

Κλείσιμο
Ρυθμίσεις απορρήτου

Χρησιμοποιούμε μέσω cookies μόνο εκείνα τα δεδομένα που είναι απαραίτητα για την σωστή λειτουργία του website, καθώς και πληροφορίες που μας βοηθάνε να παρέχουμε το μέγιστο των υπηρεσιών που μόνο εσείς μας έχετε εξουσιοδοτήσει.

30%
Γιατί είναι σημαντικά;

Τα δεδομένα που μας έχετε εξουσιοδοτήσει να συγκεντρώνουμε μας βοηθάνε να βελτιώνουμε την εμπειρία σας ως χρήστες και να σας παρέχουμε ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση για τις νέες κυκλοφορίες εκδόσεων, την εκπαίδευση και τα προϊόντα λογισμικού και τεχνολογίας που σας ενδιαφέρουν.

Όροι Χρήσης
">