Χορήγηση δύο (2) υποτροφιών για τον Β΄ κύκλο Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής Διοίκησης (Corporate Finance for Lawyers)

28 Σεπ 2016

Το Κέντρο Ερευνών του Δικαίου των Επιχειρήσεων της ΝΟΜΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΑΘΗΝΩΝ και το πιστοποιημένο Κέντρο Διά Βίου Μάθησης της ΝΟΜΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ συνδιοργανώνουν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο: Λογιστική & Χρηματοοικονομική Διοίκηση για Δικηγόρους, Β΄ κύκλος, Corporate Finance for Lawyers, το οποίο θα διεξαχθεί από 22 Νοεμβρίου έως 15 Δεκεμβρίου 2016, ημέρες: Τρίτη & Πέμπτη 22, 24, 29/11 & 1, 6, 8, 13 & 15/12, ώρες: 18.00 - 20.00 & 18.00 - 21.00.

Οι συνδιοργανωτές παρέχουν δύο (2) υποτροφίες για δωρεάν παρακολούθηση του προγράμματος σε νέους δικηγόρους (μέχρι 2 έτη) που έχουν αποφοιτήσει από την Νομική Σχολή με βαθμό «Άριστα» (μ.ο. 8.5 και άνω) και ο μέσος όρος της βαθμολογίας τους στα μαθήματα του Τομέα Εμπορικού Δικαίου είναι επίσης «Άριστα» (μ.ο. 8.5 και άνω) συνεκτιμώμενων και εισοδηματικών κριτηρίων.

Οι ενδιαφερόμενοι για τη λήψη των δύο (2) υποτροφιών που πληρούν τα κριτήρια που έχουν ανακοινωθεί θα πρέπει να προσκομίσουν το αργότερο μέχρι και τη Δευτέρα 31.10.2016 στη ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ, Μαυρομιχάλη 23, Αθήνα, κ. Χριστίνα Ατάρογλου, τηλ.: 210 3678828, τα κάτωθι δικαιολογητικά:

• Πιστοποιητικό του οικείου Δικηγορικού Συλλόγου στον οποίο είναι εγγεγραμμένοι από το οποίο να προκύπτει ο χρόνος εγγραφής τους στα μητρώα του Δικηγορικού Συλλόγου.
    • Απλό φωτοαντίγραφο πτυχίου
    • Βεβαίωση περάτωσης σπουδών από την οποία να προκύπτει αριθμητικά ο μ.ο. της βαθμολογίας του πτυχίου
    • Αντίγραφο αναλυτικής βαθμολογίας
    • Εκκαθαριστικό σημείωμα φορολογικού έτους 2015