Η Παιδική Νομική Βιβλιοθήκη στη 12η ΔΕΒΘ

21 Απρ 2016

Στα μέσα Μαΐου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η 12η ΔΕΒΘ. Η παρουσία της Νομικής Βιβλιοθήκης σηματοδότησε το αισιόδοξο ξεκίνημα της Παιδικής Νομικής Βιβλιοθήκης με εκδηλώσεις για παιδιά αλλά και με τη Συνέντευξη Τύπου: «Γιατί Παιδική Νομική Βιβλιοθήκη; Το όραμα και οι στόχοι της νέας σειράς βιβλίων»: Με συντονιστή της συζήτησης τον Άρη Δημοκίδη και ομιλητές την Εκδότρια/Δικηγόρο Τζίνα Παπαντωνοπούλου-Καρατζά και την υπεύθυνη έκδοσης της Μαρίζα Ντεκάστρο, δόθηκε μια πρώτη εικόνα για τον ξεχωριστό και πρωτοπόρο χαρακτήρα της Παιδικής Νομικής Βιβλιοθήκης αλλά και για τα μελλοντικά βιβλία που με μεγάλο ενθουσιασμό – αλλά και ιδιαίτερη φροντίδα – ετοιμάζονται.


Στις παιδικές εκδηλώσεις της Έκθεσης, ομάδες μαθητών της Ε’ και ΣΤ’ είχαν την χαρά να γνωρίσουν από κοντά τον συγγραφέα Βασίλη Παπαθεοδώρου και το βιβλίο του «Ήσουν το ίνδαλμά μου» και να συνομιλήσουν μαζί του για το πόσο απολαυστικό είναι το παιχνίδι του ποδοσφαίρου για παίκτες και φιλάθλους, αρκεί να σεβόμαστε τους κανόνες και τους νόμους που το καθορίζουν.

Και οι πιο μικροί μας φίλοι, χάρηκαν τη μουσική παρουσίαση του βιβλίου «Ζητείται δικηγόρος με μουστάκια και ουρά» από τη Μαρία Γκόγκα, με τη βοήθεια της οποίας τα πανέξυπνα ζώα βρήκαν τρόπο να μας δείξουν ότι έχουν και αυτά δικαιώματα.

Κλείσιμο
Ρυθμίσεις απορρήτου

Χρησιμοποιούμε δεδομένα μέσω cookies για την σωστή λειτουργία του website , καθώς και πληροφορίες που μας βοηθάνε να παρέχουμε το μέγιστο των υπηρεσιών μας, εσείς όμως θα αποφασίσετε για τα δεδομένα αυτά.

30%
Γιατί αυτά τα δεδομένα είναι σημαντικά;

Έτσι μας βοηθάτε να βελτιώνουμε την εμπειρία σας & να σας παρέχουμε ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Όροι Χρήσης
">