Οριστική Ακύρωση 7ου Ετήσιου Επιστημονικού Συνεδρίου Ένωσης Ελλήνων Δημοσιολόγων και Δικηγορικού Συλλόγου Ιωαννίνων στα Ιωάννινα.

13 Μαΐ 2020

ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΘΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΘΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ 2020 ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΛΟΓΩΝ.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Δημοσιολόγων (ΕΕΔ) Βασίλης Γ. Τζέμος και η Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ιωαννίνων (ΔΣΙ) Μαρία Νάκα έχοντας συναίσθηση των έκτακτων συνθηκών και για την προστασία της υγείας των συμμετεχόντων, συμφώνησαν να ακυρωθεί οριστικά η διοργάνωση του 7ου Συνεδρίου στα Ιωάννινα για το 2020.

Ακυρώνεται οριστικά η του στα Ιωάννινα με φυσική παρουσία που ήταν αρχικά προγραμματισμένη για 15 και 16 Μαΐου 2020 και τον Μάρτιο είχε αναπρογραμματιστεί για αργότερα. *

Το 7ο Ετήσιο Επιστημονικό Συνέδριο της Ένωσης Ελλήνων Δημοσιολόγων (ΕΕΔ) θα διεξαχθεί όμως εντός του 2020 ηλεκτρονικά και χωρίς τη συνεργασία με Δικηγορικό Σύλλογο.

Μέχρι αρχές Ιουνίου θα ανακοινωθούν οι ημερομηνίες διεξαγωγής του Ηλεκτρονικού Συνεδρίου της Ένωσης Δημοσιολόγων που θα είναι προσβάσιμο δωρεάν σε κάθε ενδιαφερόμενο. 

Η Ένωση Ελλήνων Δημοσιολόγων (ΕΕΔ) και ο Δικηγορικός Σύλλογος Ιωαννίνων (ΔΣΙ) θα διοργανώσουν το 8ο Ετήσιο Επιστημονικό Συνέδριο της Ένωσης Ελλήνων Δημοσιολόγων (ΕΕΔ) με φυσική παρουσία στα Ιωάννινα την άνοιξη του 2021, εφόσον βέβαια και τότε οι συνθήκες το επιτρέπουν.

* Οι Σύνεδροι μεριμνούν μόνοι τους για την ακύρωση των εισιτηρίων τους και των κρατήσεων διαμονής τους.

Κλείσιμο
Ρυθμίσεις απορρήτου

Χρησιμοποιούμε δεδομένα μέσω cookies για την σωστή λειτουργία του website , καθώς και πληροφορίες που μας βοηθάνε να παρέχουμε το μέγιστο των υπηρεσιών μας, εσείς όμως θα αποφασίσετε για τα δεδομένα αυτά.

30%
Γιατί αυτά τα δεδομένα είναι σημαντικά;

Έτσι μας βοηθάτε να βελτιώνουμε την εμπειρία σας & να σας παρέχουμε ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Όροι Χρήσης
">