Έφτασε η ώρα να λάβετε τα Προνόμιά σας από τη ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ

16 Ιουν 2020

Εγγραφείτε! Έφτασε η ώρα να λάβετε τα Προνόμιά σας!

Η ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ, με σεβασμό και αίσθημα ευθύνης στον νομικό κόσμο που την εμπιστεύθηκε επιλέγοντάς την ως πάροχο για να συμμετάσχει στο Πρόγραμμα Τηλεκατάρτισης, δεσμεύθηκε αμέσως μετά την κατάργηση του Προγράμματος να διαθέσει όλα τα προνόμια που είχε εξαρχής υποσχεθεί σε όλους τους ωφελούμενους που την επέλεξαν, ανεξάρτητα αν αυτοί είχαν προλάβει να λάβουν κωδικούς ή όχι. Ανακοίνωσε δε ότι η διαδικασία διάθεσης των Προνομίων στους Δικαιούχους θα ξεκινούσε από τη Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020.

Από χτες Δευτέρα, 15 Ιουνίου 2020, η ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ άρχισε να υλοποιεί την υπόσχεσή της ανακοινώνοντας ότι ξεκινά η διαδικασία διάθεσης των Προνομίων. Τη σχετική ανακοίνωση έλαβαν μέσω email /newsletter όσοι από τους Δικαιούχους είχαν δώσει στο παρελθόν -πριν και ανεξάρτητα από το Training Voucher- ρητά συγκατάθεση στη ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ για τη χρήση των προσωπικών τους δεδομένων με σκοπό την επικοινωνία και την ενημέρωση για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της. 

Η παρούσα σχετική ανακοίνωση αναρτάται και εδώ στην ιστοσελίδα της ΝΟΜΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ nb.org αλλά και στη σελίδα της ΝΟΜΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ στο facebook. Επισημαίνεται ότι για όσους εκ των Δικαιούχων ουδέποτε είχαν δώσει σχετική συγκατάθεση στη ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ, ο μόνος τρόπος επικοινωνίας μαζί τους είναι μέσω του παρόντος ιστότοπου της εταιρίας και των social media αυτής, δεδομένου ότι η ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ δεν έχει δικαίωμα να κάνει χρήση των προσωπικών τους δεδομένων για κανέναν απολύτως λόγο, αφού η γνωστοποίηση των προσωπικών δεδομένων τους προς τη ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ έγινε αποκλειστικά με σκοπό την υλοποίηση του Προγράμματος του Training Voucher, σε εφαρμογή της αριθ. 2/2020 Πρόσκλησης του ΥΕΚΑ.

Όποιος Δικαιούχος επιθυμεί να λάβει τα Προνόμια, θα πρέπει να υποβάλει Αίτηση Εγγραφής στο Πρόγραμμα των Προνομίων. Μόλις ολοκληρωθεί η επεξεργασία των Αιτήσεων Εγγραφής, η ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ θα επικοινωνήσει μαζί σας για τη διάθεση των Προνομίων σας. Αιτήσεις συμμετοχής στο Πρόγραμμα των Προνομίων μπορείτε να υποβάλετε έως και τις 15 Ιουλίου 2020.

Αίτηση Εγγραφής

Κλείσιμο
Ρυθμίσεις απορρήτου

Χρησιμοποιούμε δεδομένα μέσω cookies για την σωστή λειτουργία του website , καθώς και πληροφορίες που μας βοηθάνε να παρέχουμε το μέγιστο των υπηρεσιών μας, εσείς όμως θα αποφασίσετε για τα δεδομένα αυτά.

30%
Γιατί αυτά τα δεδομένα είναι σημαντικά;

Έτσι μας βοηθάτε να βελτιώνουμε την εμπειρία σας & να σας παρέχουμε ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Όροι Χρήσης
">