Το βιβλίο «Τα βράδια ονειρεύομαι ότι είμαι σπίτι μου» της Παιδικής Νομικής Βιβλιοθήκης στη βραχεία λίστα των καλύτερων βιβλίων που εκδόθηκαν το 2019 του Ηλεκτρονικού Περιοδικού «Αναγνώστης»

17 Ιουν 2020

Το βιβλίο «Τα βράδια ονειρεύομαι ότι είμαι σπίτι μου» της Παιδικής Νομικής Βιβλιοθήκης στη βραχεία λίστα των καλύτερων βιβλίων που εκδόθηκαν το 2019 του Ηλεκτρονικού Περιοδικού «Αναγνώστης»

Για άλλη μια φορά, ένα βιβλίο της Παιδικής Νομικής Βιβλιοθήκης διακρίνεται.  Πρόκειται για το βιβλίο: «Τα βράδια ονειρεύομαι ότι είμαι σπίτι μου» του Βαγγέλη Ηλιόπουλου σε εικονογράφηση Χαρίτωνα Μπεκιάρη από τη σειρά «Μικρά Βήματα. Μεγάλοι Δρόμοι» το οποίο επιλέχτηκε στη Βραχεία Λίστα των καλύτερων βιβλίων που εκδόθηκαν το 2019, του Ηλεκτρονικού Περιοδικού «Αναγνώστης» και διεκδικεί πλέον το Βραβείο στην κατηγορία «Βιβλίο Γνώσεων για παιδιά».

Κεντρικό θέμα του βιβλίου: η Καρυάτιδα, η οποία αποκομμένη βίαια από το οικοδόμημά της, πέφτει θύμα αρπαγής. Μέσα από τη γραφή του εμπνευσμένου Βαγγέλη Ηλιόπουλου και της συναρπαστικής ζωγραφικής του Χαρίτωνα Μπεκιάρη, ο  μικρός αναγνώστης -με τη βοήθεια του δασκάλου η του γονέα - πατά στα βήματα της κλεμμένης Κόρης που  κάθε μέρα ξυπνά στην ξενιτιά που οδηγήθηκε ακούσια. Έτσι, με οδηγό το συναίσθημα, αντιλαμβάνεται την αξία του επαναπατρισμού όλων των μαρμάρων της Ακρόπολης και της επανασύστασης των εμβληματικότερων μνημείων της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.  

Τα τελικά αποτελέσματα θα ανακοινωθούν μετά από μυστική ψηφοφορία στα τέλη Ιουνίου.

Η Παιδική Νομική Βιβλιοθήκη εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στον συγγραφέα και τον εικονογράφο και ευχές για καλή επιτυχία.

Κλείσιμο
Ρυθμίσεις απορρήτου

Χρησιμοποιούμε δεδομένα μέσω cookies για την σωστή λειτουργία του website , καθώς και πληροφορίες που μας βοηθάνε να παρέχουμε το μέγιστο των υπηρεσιών μας, εσείς όμως θα αποφασίσετε για τα δεδομένα αυτά.

30%
Γιατί αυτά τα δεδομένα είναι σημαντικά;

Έτσι μας βοηθάτε να βελτιώνουμε την εμπειρία σας & να σας παρέχουμε ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Όροι Χρήσης
">