Ανακοίνωση για τους ωφελούμενους του Training Voucher 600 € - 17 Απριλίου 2020

17 Απρ 2020
Training Voucher 600 €
Ανακοίνωση για τους ωφελούμενους

Σας ευχαριστούμε που επικοινωνείτε μαζί μας σχετικά με την πρόοδο των αιτήσεών σας για το Training Voucher (600€). Λυπούμαστε που δεν είναι δυνατόν να απαντήσουμε σε κάθε έναν από εσάς προσωπικά.

Λαμβάνουμε χιλιάδες τηλεφωνικές κλήσεις, e mails και προσωπικά μηνύματα ή σχόλιά σας στη σελίδα της ΝΟΜΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ στο facebook. Ως εκ τούτου, είναι αδύνατον να απαντήσουμε σε κάθε ένα από αυτά ξεχωριστά αν και θα το θέλαμε. Επιπλέον, πολλές φορές, το μήνυμά σας παραμένει αναρτημένο παρότι εν τω μεταξύ έχετε ήδη λάβει κωδικούς πρόσβασης.

Κατανοούμε την ανησυχία σας και την ανάγκη για ενημέρωση γι’ αυτό σας ενημερώνουμε ότι μέχρι σήμερα, μια ομάδα 80 εργαζομένων, εσωτερικών και εξωτερικών που έχει συσταθεί ad hoc για τη διαχείριση των αιτήσεων, εργάζονται ακατάπαυστα έχοντας ήδη διαθέσει χιλιάδες κωδικούς πρόσβασης ωφελούμενων ενεργοποιώντας και το σχετικό voucher.

Σε ορισμένες περιπτώσεις έχει σημειωθεί καθυστέρηση στην αποστολή των κωδικών η οποία οφείλεται κυρίως στον μεγάλο όγκο των αιτήσεων που έχουμε λάβει, τις αιτήσεις που υποβλήθηκαν με λάθος ή ελλιπή στοιχεία ακόμα και την υπερφόρτωση είτε του συστήματος ΕΡΓΑΝΗ είτε των συστημάτων της ΓΓΠΣ.

Παρατηρήθηκαν επίσης κάποιες περιπτώσεις μη τήρησης της σειράς προτεραιότητας. Αυτό συμβαίνει διότι οι αιτήσεις κατανέμονται σε διαφορετικές ομάδες καταχωρητών προκειμένου να προχωρούν παράλληλα. Όλες οι ομάδες δεν κινούνται με την ίδια ταχύτητα και εξ αυτού του λόγου ίσως υπήρξαν κάποιες αστοχίες.

Σε κάθε περίπτωση σας διαβεβαιώνουμε ότι η NΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ θα διαθέσει εντός των προθεσμιών που έχουν δοθεί από το ΥΕΚΑ τους κωδικούς πρόσβασης οι οποίοι απελευθερώνουν και το σχετικό voucher σε όλους τους ωφελούμενους που έχουν υποβάλει ορθή και πλήρη αίτηση είτε επέλεξαν τη διαδικασία Α ή τη διαδικασία Β.

Σας παρακαλούμε να ελέγχετε συχνά και την ανεπιθύμητη αλληλογραφία σας καθώς πολλές φορές τα e mails μας έρχονται εκεί.

Όλες οι αιτήσεις ελέγχονται διεξοδικά και μόνο εάν χρειάζεται, οι αιτούντες ενημερώνονται από τη ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ προκειμένου να διορθώσουν, συμπληρώσουν ή να επαναλάβουν την αίτησή τους.

Όλοι οι ωφελούμενοι θα έχουν τον απαραίτητο χρόνο να ολοκληρώσουν την τηλεκατάρτισή τους έως και την Κυριακή 31 Μαΐου 2020.

Σας ευχαριστούμε για την υπομονή και την εμπιστοσύνη σας.

Καλή Ανάσταση,
ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ

Κλείσιμο
Ρυθμίσεις απορρήτου

Χρησιμοποιούμε δεδομένα μέσω cookies για την σωστή λειτουργία του website , καθώς και πληροφορίες που μας βοηθάνε να παρέχουμε το μέγιστο των υπηρεσιών μας, εσείς όμως θα αποφασίσετε για τα δεδομένα αυτά.

30%
Γιατί αυτά τα δεδομένα είναι σημαντικά;

Έτσι μας βοηθάτε να βελτιώνουμε την εμπειρία σας & να σας παρέχουμε ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Όροι Χρήσης
">