Ανακοίνωση για το Training Voucher 600 € - 21 Απριλίου 2020

21 Απρ 2020
Training Voucher 600 €
Ανακοίνωση για τους ωφελούμενους

Το Πρόγραμμα Training Voucher (600€) είναι ένα περίπλοκο έργο του οποίου η πρώτη φάση -υποβολή των αιτήσεων- πλησιάζει προς την ολοκλήρωσή της.

Μέχρι σήμερα Τρίτη 21 Απριλίου 2020, έχουν ήδη διεκπεραιωθεί περισσότερες από 8.000 αιτήσεις και έχουν αποσταλεί οι αντίστοιχοι κωδικοί.

Η 80μελής ομάδα «Voucher» που έχει συσταθεί ad hoc εργάζεται σε βάρδιες επί όλο το 24ωρο -συμπεριλαμβανομένων των αργιών του Πάσχα- με στόχο να διεκπεραιώσει το 100% της απόδοσης κωδικών στους ωφελούμενους το αργότερο έως την Πέμπτη 23 Απριλίου 2020 οπότε και αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η αποστολή των κωδικών σε όλους τους ωφελούμενους που υπέβαλαν ορθή και πλήρη αίτηση.

Για τις ελάχιστες αιτήσεις που ενδέχεται να έχουν κάποιες αστοχίες, θα υπάρχει χρόνος έως τη λήξη της προθεσμίας προκειμένου να διεκπεραιωθούν και αυτές. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων σύμφωνα με το ΥΕΚΑ λήγει το Σάββατο 25 Απριλίου 2020 και ώρα 15:00.

Το πρώτο μέρος του ποσού (400€) που δικαιούνται οι ωφελούμενοι, σύμφωνα με το ΥΕΚΑ, θα καταβληθεί σε όλους τους ωφελούμενους από τις 5 έως τις 7 Μαΐου 2020.

Θα είμαστε δίπλα σας σας σε όλη τη διάρκεια της Τηλεκατάρτισης ώσπου να ολοκληρώσετε το Πρόγραμμα έως και την Κυριακή 31 Μαΐου 2020.

Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος, με χαρά θα σας προσφέρουμε το πακέτο προνομίων που μόνο η ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ προσφέρει και περιλαμβάνει:

Επιπλέον προνόμια που προσφέρει η ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ αξίας 1.000€

-Δωρεάν πρόσβαση 10 ωρών στην νέα ΤΝΠ Qualex (www.qualex.gr) η οποία περιλαμβάνει 850 εκδόσεις, 15 περιοδικά, Νομοθεσία, Νομολογία κ.ά.)

-Δωρεάν παρακολούθηση 5-7 επίκαιρων Σεμιναρίων (βλ. σχετική ανακοίνωση)

-Δωρεάν πρόσβαση 12 μηνών στο Alma Next, το πιο σύγχρονο λογισμικό οργάνωσης Δικηγορικού γραφείου, Ηλεκτρονική τιμολόγηση, ηλεκτρονική κατάθεση δικογράφων κ.ά.

-Δωρεάν πρόσβαση 12 μηνών στην Ηλεκτρονική Τετράβιβλο της 4Κ Online κ.ά.

Σας ευχαριστούμε για την υπομονή και την εμπιστοσύνη σας.

ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ

Κλείσιμο
Ρυθμίσεις απορρήτου

Χρησιμοποιούμε δεδομένα μέσω cookies για την σωστή λειτουργία του website , καθώς και πληροφορίες που μας βοηθάνε να παρέχουμε το μέγιστο των υπηρεσιών μας, εσείς όμως θα αποφασίσετε για τα δεδομένα αυτά.

30%
Γιατί αυτά τα δεδομένα είναι σημαντικά;

Έτσι μας βοηθάτε να βελτιώνουμε την εμπειρία σας & να σας παρέχουμε ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Όροι Χρήσης
">