Διαδικτυακή Εκδήλωση: The Cybercrime Awareness Clinic

11 Ιαν 2021

Το Κέντρο Μελέτης του Εγκλήματος διοργάνωσε στις 19 Νοεμβρίου 2020 τη δεύτερη διάλεξη του κύκλου «Εγκληματολο-γώντας στον κόσμο» με προσκεκλημένο τον Δρ. Βασίλη Καραγιαννόπουλο (Reader in Cybercrime and Cybersecurity University of Portsmouth), και θέμα: “The Cybercrime Awareness Clinic” και συντονιστή εκ μέρους του ΚΕ.Μ.Ε. τον Αντιπρόεδρο Δρ. Φώτιο Σπυρόπουλο. Η εκδήλωση διεξήχθη διαδικτυακά μέσω της εκπαιδευτικής πλατφόρμας της ΝΟΜΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία με τη συμμετοχή πολυπληθούς κοινού.

Η ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ υποστηρίζει ως χορηγός το έργο του Κέντρου Μελέτης του Εγκλήματος με το οποίο διατηρεί και μακροχρόνια συνεργασία.

 

Κλείσιμο
Ρυθμίσεις απορρήτου

Χρησιμοποιούμε μέσω cookies μόνο εκείνα τα δεδομένα που είναι απαραίτητα για την σωστή λειτουργία του website, καθώς και πληροφορίες που μας βοηθάνε να παρέχουμε το μέγιστο των υπηρεσιών που μόνο εσείς μας έχετε εξουσιοδοτήσει.

30%
Γιατί είναι σημαντικά;

Τα δεδομένα που μας έχετε εξουσιοδοτήσει να συγκεντρώνουμε μας βοηθάνε να βελτιώνουμε την εμπειρία σας ως χρήστες και να σας παρέχουμε ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση για τις νέες κυκλοφορίες εκδόσεων, την εκπαίδευση και τα προϊόντα λογισμικού και τεχνολογίας που σας ενδιαφέρουν.

Όροι Χρήσης
">