Διαδικτυακή Βιβλιοπαρουσίαση: Δίκαιο των Προσλήψεων. Νόμος του ΑΣΕΠ, Ερμηνεία κατ΄ άρθρον

20 Νοε 2020

Πρόσκληση σε Παρουσίαση του βιβλίου

Δίκαιο των Προσλήψεων. Νόμος του ΑΣΕΠ, Ερμηνεία κατ΄ άρθρον,

επιμέλεια Β. Τζέμος, Εκδόσεις ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ

 

Τετάρτη 25 Νοεμβρίου εκτάκτως στις 2 μ.μ.

διαδικτυακά μέσω zoom webinar

 

Ομιλητές:

Παναγιώτης Θεοδωρικάκος, Υπουργός Εσωτερικών

 

Ιωάννης Καραβοκύρης, Πρόεδρος του ΑΣΕΠ, τ. Πρόεδρος Ελεγκτικού Συνεδρίου

 

Ιωάννης Σακέλλης, Σύμβουλος ΑΣΕΠ, Ομότιμος Καθηγητής και τ. Αντιπρύτανης Παντείου Πανεπιστημίου

 

Ήβη – Αγγελική Μαυρομούστακου,  Σύμβουλος ΑΣΕΠ, Καθηγήτρια και Διευθύντρια Εργαστηρίου Δημόσιας Πολιτικής και Διοίκησης Πανεπιστημίου Κρήτης, Συνεργάτης έργου

 

Βασίλης Γ. Τζέμος, Σύμβουλος, ΑΣΕΠ, Πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Δημοσιολόγων (ΕΕΔ), Επιμελητής έργου

 

Η διαδικτυακή παρακολούθηση είναι ελεύθερη. Το  link σύνδεσης στο zoom (περιορισμένος αριθμός ατόμων στην πρόσβαση μέσω zoom με χρονική σειρά) θα αναρτηθεί την Τετάρτη το πρωί στην ιστοσελίδα (www.dimosiodikaio.gr) και στη σελίδα στο Facebook της Ένωσης Ελλήνων Δημοσιολόγων (ΕΕΔ). Η ημερίδα θα μεταδίδεται, επίσης, με ελεύθερη πρόσβαση σε όλους από ΥouΤube live και από τη σελίδα στο Facebook της Ένωσης Ελλήνων Δημοσιολόγων (ΕΕΔ).

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ 

 

Σημείωση: Η  Ένωση Ελλήνων Δημοσιολόγων (ΕΕΔ) διοργανώνει και αυτή την χρονιά, λόγω των υγειονομικών συνθηκών κατ΄ εξαίρεση διαδικτυακά μέσω zoom webinar,   Επιστημονικές Εκδηλώσεις - Σεμινάρια που θα λαμβάνουν χώρα την περίοδο Νοεμβρίου – Δεκεμβρίου 2020 κατά κανόνα Τετάρτη και κατ΄ εξαίρεση Τρίτη.

Οι τρεις πρώτες επιστημονικές εκδηλώσεις του νέου 15ου κύκλου με τίτλο «ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΠΑΝΔΗΜΙΑ» θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 6 μμ, την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2 μμ και την Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 6 μμ.  

 

 

 

 

Κλείσιμο
Ρυθμίσεις απορρήτου

Χρησιμοποιούμε μέσω cookies μόνο εκείνα τα δεδομένα που είναι απαραίτητα για την σωστή λειτουργία του website, καθώς και πληροφορίες που μας βοηθάνε να παρέχουμε το μέγιστο των υπηρεσιών που μόνο εσείς μας έχετε εξουσιοδοτήσει.

30%
Γιατί είναι σημαντικά;

Τα δεδομένα που μας έχετε εξουσιοδοτήσει να συγκεντρώνουμε μας βοηθάνε να βελτιώνουμε την εμπειρία σας ως χρήστες και να σας παρέχουμε ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση για τις νέες κυκλοφορίες εκδόσεων, την εκπαίδευση και τα προϊόντα λογισμικού και τεχνολογίας που σας ενδιαφέρουν.

Όροι Χρήσης
">