Επετειακή έκδοση “Το Σύνταγμα της Ελλάδας”

1 Ιουν 2020

Με αφορμή την αναθεώρηση του Συντάγματος από τη Θ΄ Αναθεωρητική Βουλή των Ελλήνων (Ψήφισμα της 25.11.2019 , ΦΕΚ Α΄187/28.11.2019) και την επερχόμενη επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική επανάσταση, η ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ εξέδωσε την Επετειακή Έκδοση του νέου Συντάγματος στην Ελληνική και Αγγλική γλώσσα.

Η Έκδοση «Το Σύνταγμα της Ελλάδας» του Ομότιμου Καθηγητού Νικολάου Αλιβιζάτου, κυκλοφορεί σε 500 αριθμημένα αντίτυπα, το μεγαλύτερο μέρος των οποίων προσφέρθηκε από τη ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ για δωρεάν διάθεση σε θεσμικούς εκπροσώπους της Πολιτείας. Τα πρώτα 87 αριθμημένα αντίτυπα έχουν ήδη αποσταλεί στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, στον Πρωθυπουργό, στον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης, στον Πρόεδρο της Βουλής, στην Κυβέρνηση (όλους τους υπουργούς & υφυπουργούς), στην ΤτΕ, ΕΕΤ, Ελεγκ.Συν. ΝΣΚ, ΑΠ κ.ά. Η αρίθμηση των αντιτύπων ακολουθεί την ιεραρχία των Πολιτειακών Παραγόντων σύμφωνα με το Σύνταγμα.

Κλείσιμο
Ρυθμίσεις απορρήτου

Χρησιμοποιούμε μέσω cookies μόνο εκείνα τα δεδομένα που είναι απαραίτητα για την σωστή λειτουργία του website, καθώς και πληροφορίες που μας βοηθάνε να παρέχουμε το μέγιστο των υπηρεσιών που μόνο εσείς μας έχετε εξουσιοδοτήσει.

30%
Γιατί είναι σημαντικά;

Τα δεδομένα που μας έχετε εξουσιοδοτήσει να συγκεντρώνουμε μας βοηθάνε να βελτιώνουμε την εμπειρία σας ως χρήστες και να σας παρέχουμε ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση για τις νέες κυκλοφορίες εκδόσεων, την εκπαίδευση και τα προϊόντα λογισμικού και τεχνολογίας που σας ενδιαφέρουν.

Όροι Χρήσης
">