Η ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ φιλοξενεί επιμορφωτικές δράσεις του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων

25 Φεβ 2020

Την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2020 πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της ΝΟΜΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ,  το Προπαρασκευαστικό Σεμινάριο για το 3ο μαθητικό Φεστιβάλ Ρητορικής Τέχνης που διοργάνωσαν τα Πολιτιστικά Θέματα της Δ/νσης Π.Ε. Ανατολικής Αττικής σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Β’, Γ’ και Δ’ Αθήνας διά των αντίστοιχων υπευθύνων  και το Ινστιτούτο Ρητορικών και Επικοινωνιακών Σπουδών Ελλάδας. Η ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ με χαρά διέθεσε την αίθουσα «Χάρης Καρατζάς» προκειμένου να φιλοξενηθεί το τετράωρο επιμορφωτικό Σεμινάριο των εκπαιδευτικών και διά τούτο έλαβε σχετική Ευχαριστήρια Επιστολή από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Κλείσιμο
Ρυθμίσεις απορρήτου

Χρησιμοποιούμε μέσω cookies μόνο εκείνα τα δεδομένα που είναι απαραίτητα για την σωστή λειτουργία του website, καθώς και πληροφορίες που μας βοηθάνε να παρέχουμε το μέγιστο των υπηρεσιών που μόνο εσείς μας έχετε εξουσιοδοτήσει.

30%
Γιατί είναι σημαντικά;

Τα δεδομένα που μας έχετε εξουσιοδοτήσει να συγκεντρώνουμε μας βοηθάνε να βελτιώνουμε την εμπειρία σας ως χρήστες και να σας παρέχουμε ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση για τις νέες κυκλοφορίες εκδόσεων, την εκπαίδευση και τα προϊόντα λογισμικού και τεχνολογίας που σας ενδιαφέρουν.

Όροι Χρήσης
">